Interesante

Meditatii pentru capacitate

septembrie 27, 2018 By

Fiul meu a trecut clasa a VIII-a. Este anul de foc pentru noi, deoarece trebuie sa mearga la liceu. Pentru acest lucru trebuie sa fie cat mai bine pregatit, in special la materii precum limba romana sau matematica. Cu limba romana sta destul de bine. Are mici lacune insa mi-a spus ca le poate rezolva singur, asa ca nu a dorit sa se mediteze. Desi vrea sa intre la un liceu de limbi straine, unde sa studieze limba engleza, are nevoie si de matematica pentru examenul de Capacitate.
Aici insa, era marea problema. Nu ii placea deloc matematica si nici nu se prea descurca. Fiul meu este un elev bun, insa, la materiile de profil real, chiar un prea se descurca. Nu sunt suparata din cauza aceasta, deoarece, si eu, la randul meu, am fost atrasa de limbile straine, terminand chiar o facultate cu profil umanist. Totusi, pentru a trece peste acest hop, trebuiau luate masuri cat mai urgente.

Era nevoie de meditatii matematica. M-am gandit la acest aspect inca din vacanta de vara, inainte de inceperea anului scolar. Ma gandeam ca trebuie sa vorbesc cu profesoara lui de matematica, dar, daca din clasa nu a inteles mare lucru, nu vedeam ce ar intelege in plus la ore private tot cu aceeasi doamna. Cautand pe internet pe altcineva care sa il mediteze, am descoperit Centrul de Meditatii Capri. Aici se pot face foarte multe cursuri pentru copii si adulti cum ar fi: cursuri de limba engleza, de limba germana, de limba franceza si de limba coreeana. In plus, se pot face si meditatii pentru matematica.
Am sunat imediat ce am gasit site-ul pentru a-l programa pe fiul meu la meditatii. Am fost primiti extraordinar de bine. Un personal dragut si amabil, ne-a explicat ce pachete de cursuri au si cum se vor desfasura acestea. Am ales optiunea cea mai buna pentru fiul meu, si anume, aceea de a invata individual. Mi-a spus ca asa se simte mai in largul lui. I-am respectat dorinta.
De cand se mediteaza la Centrul de Meditatii Capri, pot sa spun ca progresul lui este unul remarcabil. Sunt convinsa ca la Capacitate se va descurca de minune.