Interesante

MatHaus da start la renovat!

iulie 24, 2018 By

Creearea unor conditii cel putin decente pentru cei care vin si iti platesc chirie pentru o garsoniera, aparatent sau casa, este esentiala atata timp cat pretul este cel corect. Pe langa apartamentul in care locuiesc, am primit mostenire inca unul insa acesta trebuie renovat complet deoarece arata deplorabil si imi doresc sa il inchiriez.

Pentru renovarea acestui apartament am ales sa cumpar absolut tot necesarul de la MatHaus fiind sigur de calitatea produselor deoarece acesta este magazinul de retail al celor de la Arabesque.

Per total am vrut sa il renovel si mobilez intr-un mod mai simplist dar totusi modern, pentru a nu creea impresia de spatiu aglomerat si inchis;.

In living am cumparat diferite corpuri de mobila pentru depozitarea lucrurilor mai marunte dar care sa nu incarce, am schimbat parchetul si am zugravit folosind lavabila de calitate cu teflon pentru o rezistenta mult mai ridicata in timp. Si in dormitor cam aceeasi poveste parchet, mobilier lavabila iar patul l-am facut singur din materiale comandate de la MatHaus

In ceea ce priveste bucataria, fiind destul de mica, am ales ca achizitionez placi mari de pal plus un blat de culoare deschisa pentru a construi singur mobila dupa bunul plac in asa fel incat sa pot economisii spatiu dar in acelasi timp sa fie suficiente corpuri de depozitare. Pe langa mobila binainteles ca am achizitionat si o chiuveta pe care sa o integrez in blat iar podeaua am placat-o cu gresie mare pentru a evita suprafetele mai de rost-uri care se muradresc foarte repede.

In baie, obligatoriu gresia si faianta, o cada mare pe colt plus o baterie montata pe cada, dar si un furtun de dus de la MatHaus plus un paravand care sa blocheze apa sa nu sara pe jos in cazul dusurilor scurte. Nu am uitat nici de setul dulapior, lavoar si oglinda cu tot cu spot-uri luminoase, ideale pentru lungul proces de machiaj.

Sunt extrem de multumit de ce a iesit la final si sunt sigur ca nu se putea mai bine de atat. Apartamentul am reusit sa il renovez exclusiv cu produse Mathaus rezultatul fiind nemaipomenit de frumos si astfel am reusit sa inchiriez apartamentul in cel mai scurt timp posibil.