Interesante

Masti pentru pielea picioarelor

iulie 17, 2018 By

Scopul măștilor de picior este să sigileze și să rețină umezeala și să ofere o soluție liniștitoare picioarelor care au văzut zile mai bune. O mască de picior acoperă piciorul cu un strat gros de produs care este lăsată pe o perioadă de timp pentru a permite ingredientelor să pătrundă în piele și să o hidrateze. Multe măști hidratante pentru picioare   ajută, de asemenea, întinerirea picioarelor prin îndepărtării celulelor moarte ale pielii.

Există o gamă largă de măști pentru piciore utilizate astăzi în saloanele de unghii, dintre care multe sunt perfuzate cu ingrediente relaxante, ingrediente naturale și uleiuri esențiale. Cele mai multe măști pentru piciore sunt pe bază de gel, adesea cu micro-scrubs ca granule de caise, piatră ponce și alumină.

O mască de picioare, ca parte a unei pedichiuri, conține adesea mai multe arome, de la ciocolată la citrice, până la menta. Multe saloane de unghii oferă măști de picioare sezonieră, cum ar fi măștile cu aroma de dovleac în toamnă și măștile pentru picioarele cu aroma de menta în timpul sărbătorilor. Multe măști de picioare includ ingrediente care îi fac să miroasă la fel de bine cum se simt!

Măștile pentru picioare se freaca de talpa piciorului, li se permite să rămână pe piele  pentru câteva minute, apoi se clătesc sau exfoliaza. Măștile de alge marine constau in frunze de alge care sunt înmuiate într-o soluție și apoi înfășurate în jurul picioarelor.

Mastile de picioare sunt o parte relaxantă și revitalizantă a oricărei pedichiuri.  Acestea constau, de obicei, in ingrediente naturale de exfoliere, cum ar fi zahăr, cristale de miere, piatră ponce sau sare de mare, combinate cu uleiuri esențiale de mare importanță precum levantica și menta.

Se toarnă încet pe picioare. Zonelor precum talpa ii sunt acordate o atenție suplimentară pentru a încuraja exfolierea celulelor moarte ale pielii. Curatarea este apoi clătită.

Doar câteva dintre mastile de picioare oferite astăzi în saloane includ:

Terapia cu scrub cu continut de zahar pentru picioarele , din rodii și unt de Shea.

Peelingurile pentru picioare au câștigat popularitate cu câțiva ani în urmă prin introducerea unui produs numit Baby Foot, un exfoliant chimic care îndepărtează straturile de piele agresată. Ingredientul activ din coaja piciorului este acidul lactic (un hidroxiac acid alfa). Mulți producători de masti de tip peeling contin, de asemenea, uree, un exfoliant cu proprietăți antibacteriene, precum și un număr de extracte naturale.

Exfolierea pielii  piciorului este un tratament agresiv care dizolvă, de fapt, straturile de piele tare și dureroasă. Cu toate acestea, mulți clienți preferă acest lucru pentru curățarea  viguroasă a picioarelor uscate.