Interesante

Mărirea penisului un lucru devenit posibil

august 28, 2019 By

De când se știu și de când au cunoscut femeile, bărbații au avut o singură și arzătoare dorință: să-și mărească penisul! Cu toate că nu există vreo dovadă care să adeverească faptul că femeile ar prefera bărbații cu penis lung, dacă faci o simplă căutare pe Google vei găsi o mulțime de produse și tehnici de marirea pensisului.

Numeroși bărbați afirmă că ar face orice să aibă un penis mai mare. Dar ce se poate face concret pentru ca această dorință să se realizeze? LoveBuz.ro vine cu soluții care te va ajuta să-ți îndeplinești dorința.

Renunță la ideea intervenției chirurgicale pentru marire penis pentru că nu o să ai un rezultat de lungă durată. Operația constă în injectarea grăsimii în penis, fapt ce-l va face să pară mai mare pentru o vreme. Din păcate însă, grăsimea se resoarbe după o perioadă, iar metoda nu face minuni în privința lungimii, ci doar a grosimii. Alți medici mai practică o operație de tăiere a ligamentelor ce susțin penisul de abdomen. Prin asta, penisul va atârna pe lână corp și va părea mai lung.

Marire penis natural- Jes Extender

Jes Extender este aparatul cu ajutorul căruia îți poți mări penisul în mod natural, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală. Acesta folosește întinderea blândă a acestui mușchi pentru ca penisul să devină în mod natural mai mare, atât în lungime cât și în lățime. Pentru a încerca și tu celebrul produs, intră pe LoveBuz.ro

Dispozitivul Jes Extender este ușor și confortabil, reușind în același timp să îți ofere destulă tracțiune pentru a determina creșterea penisului în lungime.

Extensorul poate fi folosit de către orice bărbat cu vârsta de peste 18 ani. Poți să folosești acest dispozitiv indiferent de grosimea și lungimea pe care le ai.

Dispozitivul Jes Extender are o rată de succes de 95%. Prin folosirea acestui extensor, te poți bucura de o creștere în lungime de 29% și o creștere de 19% în grosime după o perioadă de doar 6 luni. Cu toate acestea, rezultatele pot să varieze de la un utilizator la altul.

Avantajele aduse de Jes Extender sunt numeroase. Pentru început, extensorul de mărire este flexibil și poate fi purtat pe sub pantaloni. Totodată, utilizarea continuă îți poate oferi rezultate permanente. Rezultatele vizibile apar în termen de 7 -10 zile de folosire continuă, dacă este purtat timp de o oră în fiecare zi. Acest dispozitiv nu are efecte nedorite, siguranță fiind o caracteristică importantă.

O altă soluție naturală pentru mărirea penisului sunt pompele pentru penis. Aceste dispozitive sunt uneori folosite pentru tratarea disfuncției erectile, însă poate fi folosit și pentru mărire penis.  Acestea funcționează într-un mod relativ simplu: penisul este introdus într-o pompă care are la capăt un balonaș ce trebuie apăsat ritmic la intervale de timp regulate.

Pentru a vă rezolva problema legată de marire penis, în mod natural, accesați LoveBuz.ro !