Magie si concept marketing

ianuarie 12, 2017 By

Magie si concept marketing

Exista diferite concepte de marketing, iar acestea variaza in functie de ceea ce se ocupa in principal. Astfel, exista concept marketing de productie sau vanzare, de marketing, de produs sau chiar marketing social. Piata este in continua schimbare, ia conceptele de marketing asemenea.

Conceptul de productie are legatura cu tipurile de produse pe care consumatorii le prefera, atat pentru disponibilitatea acestora, cat si pentru costul redus. Consumatorii favorizeaza produse care ofera calitate, performanta sau caracteristici inovatoare, in cazul conceptului de produs. Acesta determina credinta in consumator si in beneficiile pe care acesta il poate obtine prin utilizare.

Despre magie, spunem ca este ceva inexplicabil, insa Lorenzo stie sa creeze inexplicabilul in spatii publice, in spatii aglomerate, in spatii in care un numar mare de oameni se pot bucura de momente fantastice.

Ideile magice si creatiile echipei Lorenzo Cristian, au reusit sa revolutioneze formatul campaniilor de marketing pentru diverse firme din Romania. Efectele de iluzionism sunt folosite pe domeniul public si atrag atentia asupra mesajului promotional. Sunt oameni care, in trecere fiind realizeaza filme sau fotografii, impactul unei astfel de campanii de marketing este unul cel putin dublu fata de campaniile obisnuite.

Lorenzo Cristian este un izvor de creativitate in ceea ce priveste efectele speciale si te poti bucura de momentele pe care le creaza. indiferent daca este vorba de o campanie, un eveniment corporate sau un eveniment de suflet, alaturi de prieteni si familie.

Revenind la conceptele de marketing, vreau sa amintesc inclusiv vanzarea de concept, caz in care consumatorii cumpara produse numai in cazul in care compania promoveaza agresiv sau vinde aceste produse. Conceptul de marketing – se concentreaza pe nevoile pietelor tinta si furnizarea de valoare mai buna comparativ cu competitia. Conceptul de marketing social se concentreaza pe dorintele unui anumit target.

In fiecare zi exista magie si fiecare intamplare poate sa devina una miraculoasa, asa cum o afacere are sanse sa fie una de succes, cata vreme oferi calitate si colaborezi cu profesionisti.