blog
Personale

Lucruri de care sa tii cont cand organizezi o petrecere

septembrie 13, 2016 By

Fie ca e vorba de o nunta, de o petrecere de botez, o petrecere de ziua ta sau o simpla petrecere intre prieteni, in ambele cazuri este nevoie de o planificare riguroasa. Poate ca pentru o simpla petrecere nu vei vrea sa planifici prea mult, insa asta nu inseamna ca trebuie sa faci totul la intamplare. De fapt, daca faci totul haotic, s-ar putea sa scapi din vedere un aspect important la orice petrecere: factorul surpriza. Daca vrei ca cei prezenti la petrecere sa fie cu adevarat surprinsi, va trebui sa apelezi la un magician de evenimente. Iata cateva lucruri importante cand vorbim de orice petrecere:

  • Tema petrecerii

Unul dintre cele mai importante lucruri atunci cand e vorba de o petrecere este sa alegi o anumita tema si sa faci totul in functie de aceasta tema. Asta insa nu este ceva obligatoriu. Totusi, daca te hotarasti ca petrecerea sa fie tematica, ai de ales intre o multime de teme, cum ar fi un bal mascat sau o noapte arabeasca.

  • Spatiul

Alegerea spatiului este foarte importanta pentru oricine vrea sa dea o petrecere. Intai trebuie sa stim exact data in care dorim sa fie evenimentul, apoi alegem un  local care sa aiba marima potrivita in functie de numarul de invitati.

  • Invitatii

Cel mai bine ar fi ca invitatii sa iti confirme daca vor veni sau nu. Trebuie sa stii ca oricat de bine ai planifica petrecerea, tot s-ar putea sa existe unii oameni care sa comenteze, care sa fie nemultumiti de ceva. Asta nu trebuie insa sa te ingrijoreze, pentru ca ni se intampla tuturor. Tot ce poti face este sa te asiguri ca organizarea petrecerii este cat mai buna, astfel incat cei care au nemultumiri sa fie cat mai putini.

Mai exista unca un lucru pe care nu il poti evita: e mai mult ca sigur ca vei avea intarziati. Pregateste-te astfel incat sa ii poti primi si pe acestia asa cum se cuvine.

  • Momentul inedit

Daca organizezi totul ca la carte, petrecerea va fi cu siguranta una reusita. In caz ca vrei ca petrecerea ta sa iasa din tipar, include un moment inedit. Un magician de evenimente poate crea acel moment inedit si memorabil. Oamenii vor tine minte petrecerea ta, deoarece le-ai oferit ceva nou si spectaculos.