Interesante

LUCRAȚI la modul in care va accesorizati

decembrie 8, 2019 By

 Înainte de a începe să te îmbraci, gândește-te la ce vrei să porți cel mai mult oriunde te duci.

S-ar putea să decideți că doriți cu adevărat să purtați o bijuterie specifică pentru o ieșire, caz în care ar trebui să alegeți îmbrăcămintea și alte accesorii care să mearga cu ea.  Altfel, s-ar putea să alegeți mai întâi ținuta și apoi să se potrivească cu bijuteriile și accesoriile cu ea.

 Asupra carui lucru ne concentram: bijuterii sau imbracaminte? Iată o altă decizie de luat în timp ce te îmbraci: care vrei să fie accentul ținutei tale?

 O ținută simplă – chiar plictisitoare – va arăta aproape întotdeauna transformată în ceva special cu bijuteriile și accesoriile potrivite.  Puteți alege bijuterii care să facă într-adevăr o declarație pentru a aduce o ținută simplă la viață.  Dar dacă purtați haine îndrăznețe, atunci de multe ori este bine să mergeți cu piese de bijuterie mai mici, mai subtile, ca elemente excelente.

Care este punctul central al bijuteriilor pe care le porti? Unde vrei să îndrepți privirea oamenilor dacă te îmbraci pentru ceva special?

 Dacă purtați bijuterii care sunt destinate să atragă atenția, atunci este de obicei cel mai bine să vă concentrați vizual pe o zonă a corpului pe care doriți să o atrageți: gât, urechi, mâini etc.

 De exemplu, dacă purtați un colier îndrăzneț, atunci mergeți pentru verighete mai subtile.  Sau puteți chiar să luați în considerare să renuntati la ele.

CUM SĂ iti extinzi garderoba?  Acesta poate fi un lucru distractiv de făcut dacă ai timp liber.

 Pur și simplu îmbrăcați-vă o ținută casual și încercați-o în fața unei oglinzi cu diverse piese de bijuterii din colecția dvs.  Încercați diferite combinații de modele de bijuterii pe care în mod normal nu le puteți lua în considerare împerecherea și adăugați în diferite accesorii precum eșarfe, genți sau ceasuri.  Continuați încercarea diferitelor combinații și puncte de focalizare.

 Vei fi uimit de ceea ce poți realiza pentru a varia aspectul celui mai simplu outfit.  Și după ce ați terminat cu o ținută, renuntati la ea și începeți din nou. Dacă nu aveți o mulțime de bijuterii sau colecția dvs. nu este foarte diversă, atunci luați în considerare tipurile de piese de bijuterie care se vor extinde și vor adăuga interes și profunzime în garderoba dvs. și mergeți la cumpărături.