blog
Personale

Locurile pe unde as vrea sa calatoresc…

februarie 27, 2011 By

Am primit leapsa de la Dani A. si trebuie sa scriu in cateva randuri despre locurile pe care as vrea sa le vizitez (oras/tara).

Primul loc pe care as vrea sa il vizitez ar fi Paris (Franta),deoarece au cele mai frumoase privelisti si cele mai frumoase locuri de vizitat “Luvru,Turnul Eiffel, Arcul de Triunf etc”.Cel mai mult as vrea sa vad Trunul Eiffel si Luvru fiind considerate de catre turisti cele mai frumoase obiective turistice din Franta.Turnul Eiffel as vrea sa il vad in special deoarece este doarte mare si de sus este o priveliste minunata aruncata asupra Parisului.

Stonehenge este al doile obiectiv turistic pe lista mea.Poate va intrebati dece Stonehenge,va raspund simplu,deoarece este un monument natural plin de mister si despre care nu se stie nimic.Stonehenge este o experienta a regasirii de sine, o traire intensa, un loc afara din spatiu si timp. Stonehenge echivaleaza cu o intoarcere in timp, cu o privire in propriul suflet si cu miracolul naturii si al naturalului.

Marele Zid Chinezesc este al treilea obiectiv turistic pe lista mea.Are o lungime de cateva mii de km.Se presupune ca zidul ar avea circa 10 000 de Li(1 Li=575,5 km).Zidul a fost construit de catre chinezi pentru apararea de popoarele nomade care atacaut China din Nord.As vrea si eu sa vad o asemenea creatie facuta de mana omului:X,dupa mine omul creeaza numai lucruri

Leapsa merge catre: Ori Cine