pariuri-online-onjn
DiverseSportstiati ca?Website

Lista Agentiilor de Pariuri Online a fost Actualizata de ONJN

iunie 30, 2019 By

Pentru a vedea daca agentia unde obisnuiesti sa pariezi mai are sau nu licenta, poti intra pe Comunitatea Pariorilor din Romania. Informatia este foarte bine structurata aici, dar si explicata excelent. Bet365 este un exemplu elocvent al unei agentii de pariuri cu probleme, cu toate ca in jur de 60% dintre romanii care au pariat online, au preferat acum cativa ani aceasta platforma.

Este important sa te informezi si mai mult decat atat, ai si obligatia de a face acest lucru. Cei care au jucat pe site-ul bet265 in perioada cuprinsa intre 10-30 septembrie 2015 au riscat destul de mult, ei fiind pasibili de amenzi cuprinse intre 5000 si 10.000 de lei. Multi au fost insa iertati, cu toate ca au fost date in jur de 55.000 de amenzi.

Conform Oficiului National pentru jocurile de noroc, cetateanul trebuie sa se informeze, iar necunoasterea legii nu te va scapa de pedeapsa. Fiecare operator este obligat conforrm legii sa posteze la vedere pe site si numarul deciziei prin care si-a obtinut licenta proviziorie, licenta care permite agentiei de pariuri sa activeze in mod legal, in cota fixa. De asemenea, se mai precizeaza si prezentarea valabilitatii acestei licente. Fii atent la aceste detalii pe viitor, atunci cand intri pe site-urile de pariuri, astfel incat sa stii daca totul este in concordanta cu legea si sa nu risti o amenda.

In cazul in care observi ca aceasta autorizatie provizorie a expirat sau nu gasesti inforrmatii cu privire la ea, chiar daca ai cautat aceasta informatie, sfatul meu ar fi sa te interesezi la Oficiul National pentru Jocurile de Noroc. Daca nu afli nimic de la aceasta institutie, poti lua legatura cu un reprezentant al casei de pariuri. Orice platforma foarte bine dezvoltata va dispune si de o sectiune excelenta de relatii cu publicul. Poti vorbi cu un consultant, fie prin telefon, fie prin Skype.

In mod normal, imediat dupa ce un reprezentant ramane fara acea licenta, acesta ar trebui sa nu mai primeasca pariuri puse de pe un IP din Romania. Un alt lucru care ar trebui sa se intample, ar fi ca autoritatile din Romania sa ia toate masurille care tin de acestea. Un alt lucru ce ar trebui facut este ca o astfel de casa de pariuri sa fie trecuta in ilegalitate. Ar trebui restrictionat accesul catre aceasta casa de pariuri

Printre agentiile active si serioase amintim de fortuna, betano, superbet, netbet sau unibet. Betano este cea mai apreciata ca platforma online datorita numeroaselor tipuri de pariuri. De altfel, betano bonus pentru prima depunere este extrem de apreciat de catre pariorii novici.

Utilizatorii din tara noastra au accesul blocat la casele de pariuri care nu sunt reglementate prin lege in tara noastra. Se poate totusi in unele situatii sa aflati cu surprindere ca puteti intra chiar si pe unele platforme care teoretic ar trebui sa fie interzise.