DiverseInteresante

Liber la dejantat

martie 15, 2018 By

Aparatul dejantat sau masina dejantat esteun utilaj din ce in ce mai prezent in service-urile si vulcanizarile auto. Elevatoare auto are o oferta cu astfel de aparaturi de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi. Daca esti interesat sa deschizi o afacere in domeniu, un aparat dejantat iti va aduce multiple beneficii.

Cei de la Elevatoare auto comercializeaza aparate dejantat conform normelor europene care dispun de certificate CE si respecta normele ISO 9001. Aceste aparate pentru dejantare se incadreaza in standardele globale de management al calitatii.

In functie de preferinte, puteti alege dintr-o gama variata de masini dejantat. Acestea au diverse specificatii pentru diverse nevoi. Acestea sunt de trei tipuri: pentru jantat, pentru dejantat si mixte. Ele pot fi actionate manual sau de la distanta prin intermediul unui joystick si de asemenea pot fi  pentru o anumita categorie de roti sau reglabile pe toate dimensiunile rotilor autovehiculelor existente.

La nivel tehnic aparatele dejantat sunt puternice si durabile.  Dispun de  motoare cu o putere cuprinsa intre 1,1 Kw si 3Kw, prin acest detaliu garantand randament maxim.  Nivelul decibelilor este sub 70 adica asemanator cu zogmotul produs de cei ce isi desfasoara activitatea intr-un birou. O parte din aparatele compercializate dispun de accesorii pentru vulcanizare, manometru si levier. Bratul central al aparatului dejantat poate fi rabatabil sau  actionat de un sistem electro-hidraulic.

Cu ajutorul aparatelor dejantat angajatii tai vor putea duce la bun sfarsit sarcinile mult mai repede, avand mai multi clienti si un profit din ce in ce mai mare. Acestea reduc considerabil efortul depus de angajati si riscul de a se produce erori. Clientii vor fi siguri ca jantarea si dejantarea se va face eficient, rapid si cu o mare precizie.

In concluzie, pentru a avea o afacere infloritoare, cu un profit bun, inca de la inceput, iti recomand cu intredere aparatul dejantat pentru service-ul tau!