blog
FemeiLenjerie

Lenjerie intima si slip-uri…

ianuarie 5, 2012 By

In zilele noastre femeile sunt inebunite dupa cumparaturi si sa fie in tred cu lumea. De la pantaloni la fuste si tricouri femeile vor sa aiba haine la moda dar cel mai important lucru pentru o femeie este lenjerie intima. Femeile dau iama prin magazine zi de zi pentru asi gasi imbracaminte si lenjerie intima la moda. Hainele si le cumpara din magazin dar lenjeria intima este la mare cautare pe magazinele online.

Magazinele online au un profit foarte mare din vanzarile de lenjerie intima si lenjerie de lux. Am intrat si eu pe cateva pagini din cateva magazine online de lenjerie intima si am vazut preturi foarte mici in comparatie cu cat dau unele femei sau sotii acestora pe lenjeria intima pe care o poarta. Curios fiind am intrat in mai multe sectiuni si am vazut costume de baie foarte ieftine si slip-uri mai ceva sa imi cada ochii cand am vazut.

La femeii cand vine vorba de un slip frumos care sa atraga atentia acestea aleg un slip tanga. Am vazut foarte multe modele de slip-uri tanga dar nici unul nu mi-a placut mai mult decat un slip brazilian. Acestea au putin stil in croiala lor si le recomanda tuturor doamnelor.