blog
Interesante

Lampadarul, un corp de iluminat extrem de ofertant

octombrie 29, 2019 By

Oamenii încep să devină tot mai conștienți de faptul că lumina din locuința lor nu este bună doar pentru că le permite să își desfășoare activitățile cotidiene, dar și pentru că astfel se poate realiza o ambianță specială care depășește ca valoare orice altă piesă de decor dintr-o încăpere.

Chiar și un spațiu gol poate primi  diverse valențe, în funcție de modul în care este iluminat.

Nu e de mirare că producătorii oferă celor interesați o multitudine de corpuri de iluminat, începând cu veioze, lustre, aplice, spoturi cu leduri care de care mai interesante.

Cauți corpuri de iluminat? Nu uita de lampadar!

Dacă și tu ești în căutare de surse care să îți asigure un iluminat de calitate în căminul tău, nu uita să pui pe listă măcar un lampadar online.

După ce te clarificat cu privire la stil, la cantitatea de lumină și la locul unde urmează să poziționezi diversele surse luminoase, e suficient să intri în magazinul online al celor de la Eglo Romania și să îți comanzi de acolo tot ceea ce te interesează.

E mult mai simplu să cauți produsele de iluminat dorite pe net, după tipul și stilul de accesoriu potrivit pentru casa ta, decât să mergi la pas printr-o grămadă de magazine din oraș.

Dacă vrei să oferi locuinței tale un aspect cald, un lampadar este cel mai la îndemână mod prin care poți ca să transformi ieftin un spațiu rezidențial.

Mai mult decât atât, dacă te plictisești, poți să îl muți în altă zonă a camerei sau chiar într-o altă încăpere, iar casa ta va arăta cu totul altfel.

Sunt portabile și din acest motiv pot înlocui cu succes inclusiv lustrele din tavan, dacă ai nevoie de o lumină locală, nu de una care să se împrăștie egal în întreaga cameră.

Nu uita că o casă luminoasă este întotdeauna primitoare. Se poate îmbunătăți substanțial aspectul livingului sau dormitorului alegând tipul potrivit de lampadar.

E mai mare decât o veioză, deci, dacă vrei ca să ai o lumină pe o suprafață mai extinsă, dar nu în întreaga cameră, este corpul de iluminat perfect.

Lampadarele sunt elegante și pot fi mutate după preferință lângă canapeaua, lângă masa de studiu, în zona de luat cina, chiar și pe balcon, terasă, dacă ai un cablu suficient de lung,, oriunde dorești.

Există lampadare atât de elegante, încât pot să transforme senzațional atmosfera din căminul nostru.

În mod tradițional, lampadarul se instalează într-un colț în care te retragi ca să citești cartea favorită, să lucrezi la calculator, să asculți un concert de Bach sau chiar să coși un goblen.

Dacă vrei o notă vintage într-unul dintre interioarele casei tale, plasarea unui lampadar tip coloană în hol sau chiar în camera de zi este o găselniță excelentă.

Criterii de luat în seamă la achiziția unui lampadar online

Luminozitatea

Scopul de bază al lampadarului este să lumineze, de aceea este primul lucru care trebuie luat în considerare, atunci când îl comanzi. Dacă e nevoie ca să lumineze un spațiu mare, precum o cameră de zi, alege un lampadar care permite montarea unor becuri cu led care oferă un nivel înalt de luminozitate.

Tipul de iluminat

Există lampadare cu iluminat focalizat pentru citit, tricotat, la fel cum există și iluminat decorativ, care face spațiul să fie mai primitor, să fie mai confortabil.

Stilul

Există lampadare vintage sau contemporane în funcție de amenajarea pe care ai ales-o. Pentru o anumită încăpere alege lampadarul în culoarea și forma care se potrivește cel mai bine.

La Eglo Romania găsești acum lampadare de interior superbe, la prețuri promoționale. Intră în magazinul lor online și te vei convinge!