Interesante

La vremuri noi, apartamente cu 2 camere noi!

aprilie 11, 2019 By

Câte nu schimbă vremea! Și câte vremuri nu schimbăm și noi! Vremea copilăriei, vremea pentru dragoste, vremea celor mai importante realizări, vremea pentru vacanță, vremea cireșelor, vremea pentru facultate, vremea să îți iei o mașină, vremea marilor așteptări, vremea să îți întemeiezi o familie. Vremea să îți iei un apartament cu 2 camere in Brasov?


Complexul rezidențial Avantgarden3 – pentru că vremurile noi cer apartamente noi

Situat în mijlocul țării, complexul rezidențial Avantgarden3 beneficiază de toată priceperea, profesionalismul și viziunea Maurer Residence privind locuirea în condiții optime. Apartamentele de 2 camere din Brașov se aliniază și ele standardelor înalte de calitate care definesc activitatea Maurer Residence. Dacă a venit vremea să îți iei un apartament, Maurer Residence îți propune apartamente noi de 2 camere în Brașov, în mijlocul unui complex rezidențial în care spațiile verzi și zonele de recreere ocupă peste 70%. Iar restul îl ocupă locurile și grădinițele pentru cei mici, magazinele și spațiile comerciale și o comunitate de 3000 de familii din care poți face parte și tu.

Pe scurt, un mic paradis în care oricine și-ar dori să trăiască. În special pentru că, deși ferit de aglomerarea și poluarea marilor orașe, complexul este situat la distanța optimă față de acestea pentru ca tu să îți poți întreține cu ușurință legăturile. Chiar dacă, cel mai probabil, odată stabilit în noua ta casă nu îți vei mai dori să o părăsești. De ce? Pentru că într-un parteneriat cu Maurer Residence, tu ești nu numai factorul decizional, dar și designerul. Tu dai tușele finale ale apartamentului!


Tocmai pentru că vremea să îți iei o casă nu vine niciodată singură, ci însoțită de vremea să alegi corect, de vremea să știi ce vrei și de vremea să știi pe cine contezi, Maurer Residence îți lasă mână liberă să fii tu cel care ia ultimele decizii. Finisajele apartamentelor de două camere din complexul Avantgarden3 vor fi alese de tine! Oricum ți-ai dori să arate micul tău colț de Rai, ești liber să îl creezi. Maurere Residence îl va realiza! Pentru ca tu să îți bucuri nu numai sufletul, ci și ochii, ori de câte ori te întorci acasă. Și, cu atât mai mult astăzi când suntem liberi să alegem ce stil de viață vrem, unde vrem, cum vrem și cu cine vrem! Fii liber să îți alegi nu numai cum să trăiești ci și unde să o faci. Și, mai ales, cum să o faci.


De ce sa alegi apartamente de 2 camere in Brasov din complexul rezidential Avantgarden3?

Maurer Residence îți va respecta, cu siguranță, decizia și o va face funcțională în termenii tăi. Indiferent că ești un tânăr visător sau dedicat propriei afaceri, un proaspăt familist sau un iubitor de libertate, frumos și natură, Maurere Residence va fi alături de tine pe drumul ales. Iar dacă ai ales ca drumul tău să treacă prin Brașov, oprește-te în complexul rezidențial Avantgarden3. Pentru că aici te așteaptă apartamente noi gata să îți satisfacă toate nevoile. Și nu numai pe cele legate de confort, organizare eficientă a spațiului și calitate, ci și pe cele estetice ale apartamentele de 2 camere din Brasov. Apartamentele noi de vânzare din Brașov, propuse de Maurer Residence, așteaptă tușa ta finală.

Deschise oricăror viziuni, deopotrivă estetice și practice, apartamentele vor fi, cu siguranță, cele mai personale locuințe pe care le poți achiziționa. Adică vor deveni (a)casa ta. Și pentru că este vremea să îți cumperi o casă, alege-o pe cea din complexul rezidențial Avangarden3. Pentru că e vremea ta! Și pentru că aici te așteaptă vremuri noi, în case noi!