Interesante

La vederea masinii funerare un ochi rade, altul plange

iulie 21, 2019 By

Viata este o competitie la care dai preselectie in fiecare zi. Examenele de orice fel sunt la ordinea zilei. Examena scolare, examene profesionale, examene ale intelepciunii si alegerilor corecte. Evident ca nu stii daca reusesti mereu, dar participarea este obligatorie. Tragand linie si analizand, constati ca viata se compune din: examene, munca fizica si intelectuala, renuntari si mai ales despartiri.

Prima despartire o suporti in adolescenta. Traiesti prima iubire, plutesti deasupra norilor, esti gata sa te iei la tranta cu tot universul din cauza ei si intervine ruptura.

Ea, printesa vietii tale, iti intoarce spatele fara explicatii si a doua zi o vezi cu altul sarutandu-se prin parc. A doua despartire, cand pleci din satul tau sau din oras, sa studiezi la facultate, departe de casa. Gata, nu mai esti copilul mamei in sensul total al sintagmei, ci trebuie sa te ingrijesti singur ca  ai ce sa mananci, cu ce sa te imbraci, sa iti faci singur curat in camera.

Apoi traiesti si retaiesti ca intr-o condamnate ciclica despartiri: pe un peron cenusiu de gara, la metrou sau in aeroport, in poarta casei.

Aproape ca nici nu mai lacrimezi ca in trecut, fiindca stii ca despartirile ca si examenele fac parte din viata omului.

Cele mai grele despartiri au loc insa la marginea gropii. Cel care intra acolo nu se mai intoarce, dar trebuie sa te pregatesti pentru ele intreaga ta viata, fiindca nimeni nu este scutit de ele.

Dar stii care ar fi lucrul cel mai josnic? Sa nu faci fata ultimei despartiri sau sa arati lumii intregi ca nu iti pasa de plecarea definitiva a cuiva din viata ta!

Sa zicem ca decesul are loc departe de casa. Esti un las si un om fara inima, daca nu soliciti servicii repatriere Italia  celei mai bune firme de profil din Romania.

Omul are dreptul la ultima intalnire si tu, in calitate de apartinator si de supravietuitor, trebuie sa i-o acorzi!

Repatrierea din Italia este competitia serioasa din viata ta, pe care nu trebuie sa o ratezi, mai ales ca o echipa de specialisti te va sustine tot timpul. Este suficient ca tu sa faci alegerea ideala si sa le soliciti ajutorul si poti astepta linistit masina funerara la capela.

Iti garantez ca puterea ta va creste, cand vei vedea masina funerara stralucind de curatenie, condusa de un sofer atent si elegant intrand in curtea capelei. Atunci vei trai stari contradictorii: un ochi va plange si altul va rade. Va plange ochiul care intelege ca trebuie sa treaca peste cea mai dureroasa despartire din lume si va rade ochiul care este fericit ca repatrierea a avut loc si cel drag a sosit acasa.

Cu Transport-decedati.ro victoria din maratonul greu al repatrierii este garantata. Fara ajutorul acestor oameni minunati nu ai reusi sa primesti sicriul cu toate onorurile care i se cuvin.

Fii demn in bucuria ta si fii la fel de demn in suferinta, iar despartirile priveste-le ca pe o normalitate a vietii! Oamenii vin si pleaca din viata ta si la un moment dat vei coborî si tu din trenul vietii…

Despartireeaaa…