blog
Personale

La Cumparaturi!

aprilie 12, 2011 By

Stau uneori si ma gandesc la fete/femei,in sensul ca isi cumpara mereu haine incaltaminte si tot deauna trebuie sa faca shoping :|.Pe baieti nu ii vad ca se duc ei in magazine sa fie obesdati de shoping sau sa se duca in fiecare weekend sa se uite dupa haine.Acum sa revenim la fete/femei acestea isi cumpara haine si incaltamine dar pe deasupra isi mai cumpara si lenjerie intima,mai discret se uita dupa un tip mai frumos de lenjerie intima si lenjerie sexy in special femeile cu varste intre 20-35 ani.

M-am uitat si eu din curiozitate pe net si am gasit mai multe siteuri de lenjerie intima :-?.Ma uit eu cat ma uit dau de cateva siteuri cu preturi exagerat de mari peste 250 lei ,dar daca vrei sa ai o noapte de neuitat cu femeia iubita trebuie sa faci si sacrificii ;)) in special sacrificiul banului :)),ca oricum ii faci la loc femeia sa fie fericita.

Daca ai vrea o noapte ca in povesti alaturi de cea iubita trebe sa ii dai bani sa isi cumpere corsete,desigur delea sexy si frumoase sa ai ce vedea la persoana iubita :X.Daca ai bani trebuie sa ii cumperi neaparat altfel se va supara pe tine ­čÖü si nu mai poti sa o admiri.

Acum am gasit un site┬á foarte frumos de unde poti achizitiona lenjerie si corsete sexy pentru persoana iubita.Recomand magazinele online deoarece sunt mult mai ieftine decat cele din oras.Pe acest site preturile nu depasesc mai mult de 400 lei :D,desigur cele peste 300 lei sau la 350 lei merita cumparate deoarece sunt cele mai frumoase .Daca ai bani mai multi si iti permiti sa cumperi poti cumpara lenjerie de lux ­čśÇ doar daca va permiteti preturile sunt de la 100 lei pana la 300+ .

De pe acest site se mai pot cumpara si accesorii pentru o seara romantica :D,pentru a o face fericita pe persoana iubita.Puteti cumpara lumanari parfumate un colier manusi sau dresuri sexy pentru cea iubita.

Daca doresti sa cumperi ceva deosebit pentru persoana iubita ii poti cumpara un Bodystocking preturile variaza intre 110 si 120 de Lei,desigur daca o vezi pe persoana iubita in asa ceva o sa o iubesti si mai mult.

Cum am zis mai sus despre Bodystoking mai poti sa ii cumperi daca nu vrei unu Bodystoking ,poti sa ii cumperi un Bodysuit la acesta pretul variaza intre 80 si 120 lei este foarte sexy ;)).

V-am zis despre lenjerie despre Bodystoking si despre Bodysuit acum sa va zic si despre o rochita Clubwear pe care o poate purta persoana iubita pe deasupra acestor costumase sexy.Pretul unei rochite variaza intre 90 si 150 lei :D.

Nu uitati, BeSensual este ideal pentru noptile romantice