Interesante

La Bacau mi-am realizat visele

octombrie 29, 2018 By

Inca de pe vremea cand eram in studentie visam sa am propriul meu apartament, in care sa nu am nicio regula in afara de ale mele si intr-o camera sa pot sa imi creez un studio de muzica. Timpul a trecut si, incet, am reusit sa strang banii de care aveam nevoie sa imi achizitionez o locuinta. Cand a venit vremea sa caut un apartament, am apelat din start la ziarulimobiliar.ro. Acest este un site pe care il stiu de la unchiul meu, deoarece acesta s-a folosit de anunturile de pe site-ul lor pentru a-si cumpara o casa de vancata la Barlad, anul trecut.

Anunturile de pe ziarulimobiliar.ro nu sunt rezervate exclusiv doar pentru piata imobiliara din Bacau, ci pentru toata Romania. Clientii au ocazia de a gasi adevarate oferte, iar unele locuinte, din cate am vazut, sunt adevarate chilipiruri. In luna Septembrie am inceput sa caut apartamente 2 camere de vanzare Bacau si, spre surprinderea mea, am gasit o multime de anunturi. Ziarulimobiliar.ro ofera toate informatiile necesare legate de locuinte, astfel clientul va sti exact pentru ce contacteaza vanzatorul. Multitudinea anunturilor cu apartamente de vanzare 2 camere Bacau mi-a dat un pic de furca, insa, dupa ce am citit toate anunturile care ma interesau, totul a decurs foarte lejer. M-am oprit asupra unui anunt in care erau specificate cele doua camere, un balcon spatios, baie si bucatarie. Lucrul care m-a convins sa ma opresc la acest apartament cu doua camere, a fost faptul ca este decomandat si imi va permite sa separ cele doua camere.

Untr-un final, am contactat vanzatorul iar acesta mi-a dat disponibiliatea de a viziona locuinta. Am fost foarte fericit cand am batut palma si pentru ca am reusit sa devin proprietar fara sa investesc o suma foarte mare.

Recoand site-ul ziarulimobilair.ro, deoarece pun la dispozitia clientilor cele mai bune anunturi cu apartamente 2 camere Bacau!