blog
Interesante

Iustin Paraschiv, omul care a demonstrat ca se poate

noiembrie 10, 2017 By


De multe ori avem nevoie de un exemplu foarte bine conturat pentru a intelege ca atat timp cat muncim pentru indeplinirea visului pe care il avem, acest lucru nu are cum sa nu se intample. In domeniul antreprenoriatului, Iustin Paraschiv este unul dintre aceste exemple. Acesta si-a dorit sa devina un prosper om de afaceri si a reusit acest lucru. Dorinta nu a fost indeajuns pentru ca visul sa se transforme in realitate ci a fost nevoie de foarte multa munca, perseverenta, intuitie, risc si foarte mult stres.

Toate aceste calitati nu doar ca au condus la indeplinirea visului ci au facut ca Iustin Paraschiv sa fie desemnat cel mai tanar milionar in euro. Si tu iti doresti acest lucru, nu-i asa? Ei bine, de la dorinta pana la fapta nu este decat un singur pas motiv pentru care incurajez pe oricine sa isi urmeze visul. Reintorcandu-ma la Iustin Paraschiv, acesta si-a inceput drumul in afaceri in timpul vacantei de vara, pe cand era student.

Acesta, la rugamintile parintilor, care detineau un abator si o carmangerie, a acceptat sa lucreze pe perioada verii in cadrul afacerii pe care o detine familia. Avand un spirit de antreprenor mult mai dezvoltat, dar si pentru ca lui Iustin Paraschiv ii placea riscul, dupa un an de la momentul in care a decis sa lucreze in cadrul afacerii familiei, a ales sa isi deschida prima firma pe cont propriu.

Astfel, a luat fiinta firma Carminstin, ce avea ca obiect de activitate comertul cu produse alimentare si cereale. Nu a trecut mult timp si Iustin Paraschiv a simtit ca trebuie sa intre si in domeniul agricol motiv pentru care a achizitionat mai multe terenuri agricole. Banii pentru achizitionarea terenurilor agricole au fost obtinuti de pe urma profitului inregistrat de catre firma Carminstin. Deschiderea de ferme de porci, vite, este o alta masura pe care o ia Iustin Paraschiv si care odata cu trecerea timpului se dovedeste mai mult decat o decizie profitabila.

In concluzie, in cazul in care crezi ca este imposibil sa devii independent financiar doar prin munca, Iustin Paraschiv demonstreaza faptul ca se poate, ceea ce face ca acest antreprenor sa fie un exemplu demn de urmat atat de catre cei tineri cat si de catre cei mai in varsta. Pentru a afla mai multe informatii despre acest antreprenor de succes recomand sa urmaresti pagina de Linkedin a lui Iustin Paraschiv precum si profilul de Twiter al lui Iustin Paraschiv.