jocuri de societate
Copii

Investeste timp impreuna cu copilul tau in jocuri de societate de la aventuricujucarii.ro

decembrie 4, 2018 By

Sa te antrenezi impreuna cu copilul tau in jocuri de societate reprezinta o oportunitate distractiva de a invata. Anii in care copilul invata sunt foarte pretiosi. Aceste jocuri de societate il pot ajuta sa inteleaga literele si cum asezate impreuna formeaza cuvinte prin care isi poate comunica gandurile, cifrele si cum poate efectua operatii matematice si culorile ce ne inconjoara. Cu ajutorul unor jocuri de societate, poti contribui intr-un mod consistent la dezolvatarea memoriei si abilitatilor lui cognitive. Multi producatori nu iau in considerare doar factorul distractiei, ci si potentialul mare de invatare. Intra pe aventuricujucarii.ro si comanda un produs care sa va aduca impreuna si care sa va ofere un timp de calitate.

Jocuri de societate pe aventuricujucarii.ro in functie de varsta

Atunci cand alegi materiale pentru prescolari, cauta-le pe cele adecvate varstei. De multe ori, varsta recomandata este afisata pe partea din fata a cutiei in care se afla jocul propriu-zis. Alege jocuri de societate care au fie o tema, fie se refera la ceva care prezinta interes pentru copilul tau. Daca ii plac animalele, atunci un joc cu aceasta tematica ii va pastra atentia mai mult timp. Pe aventuricujucarii.ro gasesti jocuri de societate cu tematici diverse si pentru mai multe categorii de varsta.

Piesele jocului ar trebui sa fie destul de mari si nu ar trebui sa prezinte un pericol de sufocare, in cazul in care copilul este in primii trei ani din vaita. Evita-le pe cele in care sunt folosite jetoane sau care contin piese mai mici. Daca este posibil, cumpara jocuri ce contin bucati din lemn, deoarece sunt robuste, iar copiilor le este greu sa le rupa.

Inainte de a cumpara jocuri de societate pentru cei mici, verifica timpul estimativ pentru terminarea unui joc. Cele relativ scurte au sanse mai mari sa fie terminate inainte de pierderea interesului. Este recomandat sa iei in considerare jocurile pe care le poti finaliza in mai putin de 30 de minute. Pe aventuricujucarii.ro gasesti jocuri de societate care sa il tina activ pe copil si sa il faca sa-si doreasca mai mult timp petrecut cu tine, antrenati in aceasta activitate.

jocuri societate

Jocuri de societate simple pe aventuricujucarii.ro

Cauta jocuri de societate care nu sunt doar adecvate varstei, dar au reguli simple. Cele care au doar o singura conditie castigatore sunt cele mai bune. Unele ar putea avea mai multe moduri de a castiga jocul, ceea ce ar putea sa creeze confuzie in mintea copilului. Insa aceste informatii este posibil sa nu fie semnalate in mod clar, deci ai putea sa citesti regulile si sa folosesti doar o singura cale de a castiga, pentru ca cel mic sa nu fie descurajat si sa renunte rapid la a mai incerca sa-l inteleaga.

Regulile pot fi intotdeauna implementate in orice joc, mai ales cand ai in fata ta un copil care nu stapaneste aceste notiuni. Schimbarea lor poate accelera jocul si cresc sansele ca cel mic sa isi doreasca sa se joace mai mult. Intra pe aventuricujucarii.ro si descopera o gama variata de jocuri de societate gandite de mintea unui adult pentru a fi intelese usor de un copil.

Cum alegi jocuri de societate pentru copii

Jocurile care castiga premii sunt trecute prin diferite teste, legate in principal de distractie si dificultate. Exista o multime de premii pentru jocuri de societate, dar simplul fapt ca au castigat un concurs nu le face sa fie neaparat potrivite pentru copilul tau. Unele au doar premii de participare, ceea ce poate fi derutant, mai ales atunci cand cauti ceva nou pentru cel mic.

Jocul cu cei mici are provocarile sale. Copiii s-ar putea sa se plictiseasca si sa nu-l termine. Daca se intampla acest lucru, incearca sa schimbi regulile pentru a adapta jocul la interesele copilului. Jocurile care prezinta o parte din preferintele lui ajuta la extinderea atentiei.

In timp ce reprezinta o modalitate amuzanta de a invata, acestea sunt o activitate de familie excelenta, ce poate crea amintiri de neuitat. Petrece mai mult timp cu copilul tau si introdu-l in minunata lume de pe aventuricujucarii.ro plina de distractii si informatii interesante.