blog
Diverse

Intretinerea unei relatii

mai 3, 2017 By

Intretinerea unei relatii

 

Relatia de cuplu este una frumoasa daca se stie cum trebuie intretinuta , iar cel mai important lucru intr-o relatie pe langa dragostea ce trebuie sa vina din partea celor doi parteneri de viata este sexul . Cu toate ca nu se recunoaste acest lucru , este cert ca sexul reprezinta un lucru foarte importanta pentru a intretine viata de cuplu, bineinteles trebuie sa fie o relatie stabila bazata pe incredere, respect si mai ales dragoste , nu ne avantam in patul fiecarei persoane care apare in viata noastra si ne inspira incredere.
Relatia sexuala nu trebuie sa implice monotonie si de fiecare data trebuie sa fie cate un lucru nou care sa intretina relatia .
Ca sa nu apara aceasta monotonie in viata voastra de cuplu si cea sexuala trebuie sa imiplicati de fiecare data lucruri noi , chiar daca aveti impresia ca ati incercat toata pozitiile sexuale posibile si nu stiti ce altceva ati mai putea face pentru a veni cu ceva nou , este de ajuns sa schimbati mediul si locul unde relatia voatra amoroasa se consuma , daca pana acum patul era locul sfant, cu siguranta veti putea gasi alte locuri care sa va dea palpitatii si totodata ceva adrenalina,de exemplu in masina , sau undeva in aer liber unde puteti privi stelele sau orice alte locuri, bineinteles decente si ferite de ochii lumii.
Altceva ce poate da un plus de noutate in relatia ta reprezinta jucariile sexuale, daca vi se pare ca acestea nu sunt potrivite trebuie doar sa aveti putin curaj sa le incercati pentru ca partenerul dumneavoastra va si cu siguranta incantat si mult mai incitat de aceasta noutate. Daca rusinea este mare pentru a cumpara aceste jucartii dintr-un magazin , nu va faceti griji ca sex shop online sunt foarte multe unde identitatea dumneavoastra este anonima si va puteti bucura in liniste de noile achizitii. Cu toate acestea , chiar daca dragostea este mare si nu doriti deocamdata sa impartiti aceasta dragoste in 3 , e bine sa aveti capul pe umeri si sa folositi metode contraceptive in experientele voastre sexuale , iar cea mai sigura sunt renumitele prezervative.