Auto

Incarcatoare auto pentru masina ta

aprilie 22, 2018 By

Incarcatoare auto pentru masina ta

 

Pasiunea noastra pentru aceste gadget-uri moderne si pentru design-ul lor simplu si modern ne-a motivat sa deschidem acest magazin online, cu scopul de a promova aceste produse si alte accesorii pentru ele. Pe site-ul nostru web veti gasi o gama foarte variata, de la accesorii de protectie sau utilitate, pana la unele foarte elegante sau estetice. Echipa noastra reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face pentru telefonul dumneavoastra. Toate obiectele puse in vanzare de noi sunt 100% originale iar cu fiecare achizitie pe care o efectuati la noi veti primi si un certificat de garantie online.

Ce puteti gasi pe site-ul nostru?

Pe platforma noastra online puteti gasi Huse si accesorii special concepute pentru iPhone, Samsung si Huawei sau alte telefoane sau alte accesorii precum baterii externe, casti, suporturi pentru telefoane sau incarcatoare auto.

Incarcatoare auto.

Puteti alege dintr-o gama variata de modele, in functie de bugetul pe care il detineti pentru acest gadget.

Noi va recomandam incarcatoare auto cu 2 porturi ce pot fi alimentate de la bricheta auto si va pot incarca echipamentele USB preferate. Dimensiunile acestui incarcator sunt de 27.1 mm cu 58.6 mm. Comptabilitatea sa este universala, astfel incat veti putea incarca orice device, precum Apple, Smartphone-uri Android sau Tablete.

O varianta mult mai avantajoasa si care combina mai multe functii intr-o singura componenta este un incarcator auto cu bluetooth wireless si ciocan de urgenta. Acesta prezinta urmatoarele beneficii:

– Design 3 in 1 ce combina o casca Bluetooth cu incarcator de masina si cu functia de ciocan de urgenta;

– Versiunea Bluetooth 4.0 ce asigura o compatibilitate crescuta si o conexiune mult mai stabila si rapida;

– Port de iesire 2.4 A ce asigura o incarcare mai buna;

– Ciocanul de urgenta este fabricat din otel inoxidabil si poate sparge parbrizul sau geamurile laterale ale masinii in timpul unor situatii extreme;

-La baza lui este prevazut cu absorbtie magnetica pentru stabilitatea castii pe incarcator, fara a avea  problema pierderii acesteia;

– In cazul preluarii unui apel, casca trebuie doar ridicata pentru a raspunde si pusa la loc pentru a inchide.

 

In momentul in care parcurgeti distante mari cu masina si nu aveti compania cuiva langa dumneavoastra, este foarte obositor si enervant in unele momente, mai ales cand bateria telefonului se descarca. De aceea, aceste incarcatoare auto sunt foarte folositoare si va permit sa va puteti incarca orice device fara a fi nevoie sa faceti vreun popas pe parcurs.