Interesante

Idei inedite pentru cupluri diferite

mai 8, 2019 By

Se apropie o zi importantă pentru voi sau pentru relația voastră? Atunci e momentul potrivit pentru a o sărbători într-un mod memorabil. Probabil că ați trecut deja de stadiul în care vă dăruiați flori și ursuleți sau inimioare de pluș. Hainele și accesoriile le-ai dăruit deja de sărbători așa că nu-ți rămâne decât să-i faci o reală surpriză partenerului tău. Află care sunt cele mai inedite idei cadouri.

O idee excelentă care se potrivește perfect cu orice sărbătoare de cuplu sunt jucarii sexuale. LoveBuz.ro vă propune o idee de cadou de care vă veți bucura împreună, oferindu-vă plăceri maxime. Jucăriile sexuale nu mai sunt un tabu nici pentru femei, nici pentru bărbați. Cu toții avem fantezii, iar de cele mai multe ori fanteziile includ un vibrator sau o pereche de cătușe. Dacă cunoști fanteziile partenerului tău, acum este momentul să le îndepliniți și să trăiți la maxim clipe intense. Cu siguranță veți avea o noapte de neuitat.

Jucariile seuxale adevărate comori ale dormitorului vostru

Fie că vă gândiți la un vibrator, o pereche de bile vaginale sau o pereche de cătușe, acum este momentul să le și achiziționați. Este un lucru cert că femeile vor ieși în câștig, plăcerea fiind 100% de partea lor. Îmbracă o lenjerie sexy și surprinde-ți partenerul. Apoi arată-i cadoul pe care îl veți folosi împreună. Cu siguranță îl vei surprinde.

Vibratorul este o jucarie sexuala care ajută femeile să obțină mult doritul orgasm. Dacă mult timp a fost considerat un obiect tabu, întrucât promova masturbarea feminină, în prezent vibratorul este o jucărie pe care  specialiști o recomandă cu căldură, întrucât contribuie la îmbunătățirea sănătății și a stării de bine a femeilor.

Vibratorul dorit de toate femeile – Lovense

Vibratoarele Lovense sunt jucăriile sexuale care incită femeile imediat cum acestea se gândesc la ele.  Chiar dacă sunteți la distanță, puteți învinge bariera și să experimentați cele mai intense senzații. Conectate wireless și extrem de ușor de controlat, acest tip de vibratoare vă vor face să vă simțiți extrem de bine chiar și la km distanță.

Relațiile la distanță ating acum un nivel avansat cu ajutorul vibratoarelor Lovense, pe care le găsești pe LoveBuz.ro . Formele futuriste, calitatea premium și materialele fine care să te stimuleze puternic formează jucăria perfectă pentru a-i aduce fericire iubitei tale, mai ales atunci când tu nu ești lângă ea.

Vibratorul Lovense se poate controla cu ajutorul aplicației Lovense Connect sau aplicația Lovense Remote. Se controlează prin intermediul aplicației folosind telefonul ca și telecomandă. Un alt lucru important este că telefonul trebuie conectat la wireless. Aplicația îți oferă posibilitatea să îți creezi propriile tipuri de vibrații și pulsații prin simpla atingere a ecranului. Totodată, prin intermediul telefonului vibratorul crează vibrații prin intermediul muzicii.

Este simplu sa alegi un cadou pentru iubita ta, pe care sa il oferi de într-o zi specială de pe un sex shop online! Pe LoveBuz.ro găsești cadouri atât pentru ea și el cât și pentru cuplu.