Interesante

Huse tablete pentru protectia tabletei tale

iunie 1, 2018 By

Huse tablete pentru protectia tebletei tale

 

Unii ar spune ca pentru tableta nu ai nevoie de o husa decat daca trebuie sa o duci cu tine la serviciu, la scoala, la intalnirile de afaceri sau oriunde vrei sa o folosesti. Dar au nevoie de huse tablete chiar si cei care folosesc tabletele doar acasa, pentru ca nu stii niciodata ce se poate intampla: poate scapi tableta pe gresie, poate versi apa pe ea din greseala sau poate pur si simplu ai copii mici si in joaca o sa ii crape carcasa. Pentru astfel de cazuri, dar si impotriva zgarierii sau a altor probleme de gen pe care le poti avea cu tableta, exista huse pentru tablete, cum sunt cele din magazinul online Magline.

Chiar daca sunt facute sa fie din ce in ce mai rezistente atat tabletele cat si telefoanele mobile, tot exista riscul ca atunci cand scapi o tableta pe o suprafata dura cum e gresia din bucatarie sau din baie, sa pur si simplu pe asfalt, sa se intample ceva cu tableta. De exemplu, poate sa nu se sparga nici ecranul, nici carcasa, dar sa apara unul sau mai multi pixeli morti pe ecran.

Un simplu defect ca acesta face ca valoarea tabletei tale sa scada foarte mult in caz ca ai vrea sa o vinzi. Sa zicem ca pe tine nu te deranjeaza acel pixel mort si consideri tableta ca noua si fara defecte, cei carora vei incerca sa le-o vinzi vor fi de alta parere.

Poate ca unii oameni evita sa isi cumpere huse tablete sau huse de telefoane pentru ca acestea pot modifica aspectul mai mult sau mai putin. Totusi, e mai bine sa ai o tableta intacta decat una defecta, nu? Asa ca o tableta protejata de o husa e cea mai buna solutie.

La fel ca pentru telefoane exista huse pentru tablete din materiale ca piele, plastic, silicon, cauciuc sau altele. Mai exista o varianta prin care poti sa iti protejezi tableta. Se numeste asigurare, insa aceasta este ca o rata lunara pe care trebuie sa o platesti si nu e chiar ieftin. E ca si cum ai cumpara cate o husa de tableta in fiecare luna. Atunci, nu e mai bine sa iti cumperi tu o husa si sa rezolvi problema usor si implu? Cumpara acum huse tablete din magazinul Magline.