blog
Diverse

Ghid pentru cererea in casatorie perfecta toamna aceasta

septembrie 26, 2017 By

Ai in agenda sa realizezi cererea in casatorie toamna aceasta? Chiar daca zilele devin mai scurte si aerul este mai rece, aceasta perioada a anului este favorabila unor astfel de proiecte.
Profita de cromatica inedita a sezonului de tranzitie!

In cazul in care iubesti sa mergi cu bicicleta sau iti plac activitatile gen excursii in natura, cu siguranta vei indragi peisajele tomnatice care ti se astern in cale. Un picnic la iarba verde intr-o zi senina poate fi o varianta la fel de inspirata pentru cererea in casatorie la care te gandesti de ceva vreme incoace. In plus, poate fi extreme de romantic sa identifici un spatiu in aer liber mai putin populat, infrumusetat de culorile toamnei.

In jurul focului afara sau langa semineu
Serile vor fi din ce in ce mai racoroase, asa ca a aprinde focul in semineu poate suna a initiativa foarte buna. Organizati o cina delicioasa si alaturati o sticla de vin sau desfaceti o sampanie si nu uitati sa alegeti inelul de logodna Antila cu safir.

Pentru cei cu firi meditative sau melancolice, plimbarile pe marginea lacului sau raului pot fi cadrul perfect pentru o cerere in casatorie romantica, la vremea apusului.
Vizitati o vinarie. Puteti programa o vizita la vinarie si gasi un loc potrivit pentru a pune marea intrebare. Cu siguranta partenerul nu se va astepta la aceasta surpriza!