blog
Personale

Gheata carbonica pentru o nunta perfecta!

noiembrie 11, 2011 By

Gheata carbonica pentru o nunta perfecta!

Unul dintre cele mai fericite momente din viata unei tinere domnisoare este atunci cand i se ofera un inel de logodna,  totul este atat de emotionant si tanara domnisoara se vede deja imbracata in rochita visurilor ei, iar viitorul mire alaturi de ea, urmarindu-i orice miscare, orice gest. Cu siguranta vorbim de dragoste! Iar apoi inevitabil apare nebunia, nu stii ce tema sa abordezi pentru nunta, ce tip de bucatarie vrei sa ai in cadrul evenimentului.  Bineinteles, aceasta perioada de foc este foarte dificila pentru cuplu, iar in acel moment vor fi nevoiti sa fie mai intelegatori unul cu altul decat de obicei.

Este absolute necesar sa tii cont de numarul de persoane ce vor fi prezente si de localul unde va fi petrecerea.  Cu siguranta, doresti  ca aceasta seara sa fie unica si de neuitat atat pentru tine cat si pentru invitatii vostri. De aceea este important sa creezi o seara cu totul de vis,  invitatii sa ramana uimiti. Din acest motiv va propunem cateva idei pentru o seara cu adevarat de neuitat:

  • O mare descoperire in crearea unor efecte speciale este gheata carbonica. Aceasta are atat de multe utilizari incat este imposibil sa nu gasiti ceva potrivit preferintelor dumneavoastra:

–  Chiar de la primirea invitatilor, acestia vor fi entuziasmati atunci cand vor observa cupele de sampanie invaluite intr-un vulcan de fum, total inofensiv;

–  In cazul in care oferiti si o gama de cocktailuri, acestea pot devin cu adevarat spectaculoase,  odata ce au gheata carbonica adaugata in ele;

– dansul mirilor va fi cu adevarat spectaculos daca folositi gheata carbonica dizolvata in mai multe boluri cu apa fierbinte. Fumul greu rezultat va sta  jos, fara a se ridica in aer , este total inofesniv si va creea un efect deosebit de neuitat;

Gheata carbonica se poate gasi printr-un simplu search pe google, iar comanda se face cu 24 de ore inainte de fericitul eveniment. Pachetul va ajunge oriunde in tara in 24 de ore, iar dumneavoastra va veti putea bucura de aceste efece cu adevarat spectaculoase.

  • Puteti oferi marturii in semn de respect si multumire celor ce au avut bucuria de a va fi alaturi in acele clipe importante pentru dumneavoastra. Astfel le puteti oferi : o poza instant, cate un CD cu melodii de dragoste, un CD cu set de poze cu dumneavoastra, cate un stilou avand gravate numele dumneavoastre si multe altele.
  • De asemenea, puteti alege dintr-un sir de spectacole pentru a suplini timpul in care invitatii stau la masa si iau o gura de aer: o trupa de dans, un interpret de muzica cunoscut ce se apreteaza stilului nuntii dumneavoastre, un magician s.a

Aceste fiind spuse nu va putem ura decat o seara cu adevarat spectaculoasa alaturi de jumatatea dumneavoastra si de invitati!