Interesante

Genti de calatorie de mici dimensiuni!

decembrie 10, 2018 By

Industria aeronautica anunta reguli care recomanda reducerea dimensiunea bagajelor de mana in incercarea de a elibera spatiu in compartimentele de deasupra scaunelor – informeaza The Guardian. International Air Transport Association este o organizatie comerciala internationala a companiilor aeriene, a prezentat saptamana trecuta noi recomandari prin care, desi nu sunt obligatorii, vor duce probabil treptat la diminuarea bagajelor de mana acceptate de companiile aeriene.
Desi detaliile cu privire la modul in care recomandarile sunt neclare, si bineinteles ca ar putea varia de la o campanie la alta, masurile acestea ridica posibilitatea ca multi pasageri sa fie nevoiti sa puna bagaje de mici dimensiuni in cala.

In final, calatorii se vor vedea nevoiti sa cumpere genti de calatorie de dimensiuni mai mici sau bineinteles sa plateasca taxa pentru bagaj de cala. O gama variata de genti de calatorie puteti gasi pe acest link: https://www.epantofi.ro/accesorii/calatorie.html . Diferite dimensiuni si diferite branduri, toate la un loc.
IATA sugereaza ca bagajul de mana optim are 34 cm latime, 55 cm lungime si 19 cm inaltime, mai putin decat dimensiunile maxim permise la ora actuala de majoritatea companiilor mari.

Spre exemplu, American Airlines, Delta Air Lines si United Airlines permit la ora actuala bagaje de mana cu dimensiuni de pana la 56cm x 35,5 cm x 23 cm.

“Inca o data, companiile aeriene gasesc un mod princare sa faca din problema lor, problema pasagerilor – si vorbim de o problema scumpa”, a declarat pentru The Guardian Henry Harteveldt, consultant specializat pe calatorii.

Lipsa de spatiu pentru bagajele de mana este cauzat de faptul ca companiile aeronautice  inghesuie prea multe scaune in avioane si ii taxeaza pe pasageri pentru transportul bagajului in cala, a adaugat Harteveldt.