Interesante

Gazduirea Web nu mai este o problema

februarie 13, 2019 By

Chiar daca in Romania afacerile online nu s-au dezvoltat la fel de repede precum in America, in cele din urma majoritatea patronilor romani prefera sa isi mute afacerea online, deoarece este mai expusa la publicitate. Acest lucru favorizeaza si puterea de cumparare, deci in mod evident contribuie la economie, insa exista reguli pentru a face din business-ul online un loc sigur.

In primul rand, daca esti patronul unui magazin online si nu stii prea multe despre gazduire web, atunci este mai bine sa apelezi la profesionsti in domeniu.

GWhost.ro este o firma care ofera servicii de gazduire vps de inalta calitate, la preturi foarte convenabile. GWhost este prima firma de gazduire online neutra, iar sediul lor se afla pe platforma industriala Pipera. Acest detaliu atrage foarte multi clienti, deoarece GWhost a dat mereu dovada de profesionalism si corectitudine fata de clientii lor.

Atunci cand apelezi la GWhost.ro poti fi sigur ca isi vor respecta angajamentul, iar in cazul in care clientii decid sa colaboraze pe lunga durata, pot exista si anumite avantaje precum reduceri pentru pachetele de servere dedicate cu administratie.

Cu asa servicii nu iti mai ramane decat sa semnezi contractul cu GWhost.ro pentru unul dintre abonamentele lor de administrare totala a serverului, iar tu poti sa controlezi afacerea direct de acasa. Numai in ultimii doi ani s-au infiintat foarte multe magazine in acest domeniu online, iar proprietarii site-urilor nu au fost nevoiti sa investeasca intr-un spatiu comercial. Totul se face pe internet, iar GWhost.ro garanteaza siguranta tranzactiilor si a datelor confidentiale, deoarece serverele lor cu administrare sunt cele mai sigure. Fiecare client beneficiaza de back up inca de la inceput, indiferent de pachetul pe care il alege.Serviciile de gazduire online sunt cele mai avantajoase in ziua de astazi, deoarece avand o afacere online nu ma simt obligat sa angajez personal IT pentru a remedia problema. Prefer abonament