blog
Personale

Fulda, producator premiat pentru anvelopele cargo proiectate

octombrie 26, 2016 By

Sunt anvelopele cargo fabricate de Fulda, avantajoase pentru soferii de vehicule comerciale?
Conform unui comunicat de presa, anul trecut, la Gala Premiilor Asociatiei Specialistilor in Anvelope din Austria, producatorul de anvelope Fulda a fost premiat alaturi de marcile Dunlop si Goodyear. Membrii VRÖ acorda o data la doi ani premii in industria de cauciucuri, principalele repere de evaluare fiind: calitatea, pretul, disponibilitatea tuturor dimensiunilor pentru modelele propuse etc. Directorul Helmut Perner care se ocupa de segmentul de vanzari anvelope de camion din cadrul Goodyear Dunlop Tires Austria, s-a declarat incantat, adaugand:

“Faptul ca Goodyear a ajuns de asemenea numarul 1 la categoria anvelope de camion si la editia din 2013 a Premiilor VRÖ, arata satisfactia pe termen lung a partenerilor nostri.”
In iulie (a.c), Fulda a anuntat apropiata lansare a viitoarei sale linii de anvelope cargo on-road pentru directie si tractiune. Modelul mult-asteptat este unul de tip all season, oferind performanta in orice sezon. Totodata, mai promite si sa faciliteze un randament kilometric crescut fata de modelele anterioare. Aceasta gama include anvelopa de tractiune Ecoforce 2+ si anvelopa Ecocontrol 2+ de directie. Brandul a mai declarat si ca intentioneaza sa-si extinda portofoliul cu mai multe dimensiuni.

Anvelopele cargo fabricate de Fulda se prezinta drept o optiune inspirata in special pentru flotele in cautarea unei solutii cat mai eficiente , disponibile la un pret atragator. Printre principalele avantaje care recomanda gamele de anvelope vara, iarna si all season merita amintite: randamentul de kilometraj sporit, o performanta imbunatatita la unele dimensiuni in conformitate cu etichetarile europene, prezenta simbolurilor M/S si a muntelui cu fulg de nea – 3PMSF. O caracteristica comuna atat a anvelopelor de directie, cat si a celor de tractiune, o constituie banda de rulare cu profil unde s-au implementat ultimele tehnologii in domeniu, dar si design-ul cu aspect modern al flancului. Compusul inovator din structura caii de rulare ofera o rezistenta marita a canelurilor la crapaturi.

Noii game Ecocontrol 2+ i s-a alaturat si dimensiunea 385/55R22.5 in timp ce Ecoforce 2+, gama de tractiune, include 5 dimensiuni populare. O particularitate aparte o reprezinta nervura suplimentara pentru variantele de dimensiuni 385/55R22.5 si 385/65R22.5 in constructia pneurilor de directie. In plus, acestea se disting de predecesoarele lor prin capacitatile all season si fiabilitatea marita in conditii de carosabil umed, la care se adauga si un nivel diminuat de zgomot la rulare, gratie geometriei aparte, optimizate a canelurilor. Secretul uzurii uniforme consta in distributia egala a presiunii in anvelope, asigurata de prezenta unei a sasea nervuri pe versiunile mai late.

In magazinele Hilserv din Bucuresti si din tara, soferii de vehicule de transport marfa / persoane, au ocazia sa descopere diferite modele si dimensiuni ale marcii Fulda: anvelope allseason, anvelope de vara model ECONODRIVE, de iarna – KRISTALL MONTERO 3, CONVEO TRAC MS, REGIOFORCE, CONVEO TOUR, VARIOFORCE, anvelope all season ECOFORCE, VARIOCONTROL etc.