blog
Interesante

Frisomat.ro: hale metalice realizate după nevoile tale

august 18, 2017 By


Atunci când vorbim despre universul construcțiilor, cu toții căutăm produse pe specificul nevoilor și dorințelor noastre. Mai mult, în materie de construcții mari, cum ar fi depozitele, tindem să căutăm un spațiu generos, dar și o structură care să ne ofere siguranță. Cunoscând toate acestea, frisomat.ro oferă construcții metalice industriale de calitate superioară, fiind realizate din metal și oțel laminat la rece. Halele frisomat.ro oferă numeroase avantaje, pe care vă invităm să le descoperiți în rândurile ce urmează.

Fristomat.ro: hale metalice care se pliază nevoilor tale
Cel mai important lucru pe care trebuie să-l cunoașteți despre halele metalice frisomat.ro este că acestea sunt de mai multe tipuri. Mai mult decât atât, alegerea unei hale este cu atât mai simplă cu cât gama este foarte variată și o veți găsi pe cea potrivită în funcție de nevoile pe care le aveți.

Astfel, în funcție de ceea ce vă doriți, frisomat.ro oferă mai multe opțiuni de hale metalice. Halele tip Flatro, Flatrigma, Astra și Astrigma sunt ideală dacă vă doriți hale cu deschidere foarte mare; ele vă pot oferi cu ușurință o deschidere de peste douăzeci de metri. Modelele Astra și Ceptra sunt perfecte dacă, din contră, aveți nevoie de mai mult spațiu în înălțime, deoarece aceastea ajung până la 11 metri înălțime. Există și cazul în care doriți ca întreaga operațiunea de realizare și montare a halelor metalice frisomat.ro să se desfășoare cât mai rapid. În acest caz, halele tip Omega și Sigma sunt perfecte, deoarece pot fi ridicate și mutate cu ușurință.

Frisomat.ro pune accent pe calitate la un preț avantajos
Un principal punct forte al halelor metalice oferite de frisomat.ro este acela că ele vin la un preț foarte accesibil. Frisomat.ro reușește să mențină în balanță raportul calitate-preț, oferind produse de calitate superioară, la un preț bun. În plus, produsele frisomat.ro au o durată de viață lungă, costuri minime de întreținere și servicii flexibile înainte, în timpul, cât și după ce a fost realizată hala metalică. Pe lângă aceste avantaje veți obține și un timp scurt de livrare și montaj.

Frisomat.ro este lider global în construirea halelor industriale, finalizând până la momentul de față peste 33.000 de construcții metalice, răspândite în mai mult de 100 de țări de pe patru continente.

Frisomat.ro oferă un pachet de servicii complet

Unul dintre cele mai importante avantaje ale produselor frisomat.ro nu se referă doar la calitatea superioară, ci și la serviciul de consultanță bine dezvoltat. Alegând frisomat.ro, nu vă îndreptați doar spre seriozitate, eficiență și calitate desăvârșită, ci și spre consultanță, serviciu disponibil în permanență pentru clienți.

Specialiștii frisomat.ro vă vor fi alături în toate etapele proiectului, de la alegerea produsului de care aveți nevoie și până la livrarea și montajul acestuia, răspundându-vă la orice întrebare ar putea apărea pe parcursul realizării halei metalice. Fiecare etapă este asigurată, astfel având un singur furnizor frisomat.ro pentru construcția halei metalice.