blog
Interesante

Forme unice de piatră și setări pentru inele

aprilie 12, 2019 By

Inelele cu forme de piatră unice “sunt distincte și adaugă un element  neașteptat, dar încă poartă un apel atemporal. Designerii sunt întotdeauna atrasi de forme puternice, geometrice, minime, care simbolizeaza ceva. În ultimul an, s-a observat că, clienții sunt mai înclinați spre tăieturi din piatră netradițională .

Pietre în formă de pere

Dacă sunteți în căutarea unui inel de logodna cu piatra, luați în considerare o piatră în formă de para, un stil care a câștigat recent tracțiune în acest sfârșit special al pieței bijuteriilor recent.

Diamante trilioane-tăiate

Diamantele tăiate trilioane sunt în formă triunghiulară și foarte fațete – cu alte cuvinte: Sunt incredibil de strălucitoare. Tăierea alternativă se dovedește deosebit de unică într-un cadru extraordinar și este perfectă pentru ca mireasa să prefere un aspect geometric.

Stiluri Est-Vest

Stilurile Est-Vest au fost foarte populare, deoarece sunt de fapt mai confortabile și se potrivesc în mod natural cu mâinile decât tradiționalele setări nord-sud. Aranjamentul orizontal este bine adaptat pentru uzura obișnuită, adaugă – ceva ce probabil doriți dintr-un inel de logodnă.

Marquise-Cut Diamonds

Marcile de diamante tăiate sunt curbate pe laturile lor și vin în puncte ascuțite la ambele capete. Forma alungită tinde să facă piatra să pară mai mare decât este într-adevăr, făcându-l o opțiune ideală pentru cumpărătorii cu buget mare. Tăierea datează din secolul al XVIII-lea, dar puteți găsi o mulțime de taieturi moderne în ceea ce privește stilul datorită designului minimal, setărilor East-West.

Tăiere hexagonală

Tăieturile geometrice – și în special hexagoanele – au o creștere în popularitate, deoarece se simt puternice, moderne și iconice. Bucățile sunt adesea similare în strălucirea unui diamant rotund tradițional, dar au o întorsătură, ceea ce le face să se simtă incredibil de proaspete – clasice, cu o margine.

 Setări cu două pietre

Pentru persoana mai mult-este mai mult, un inel de logodnă Marakes cu două pietre este ideal. Jucați cu proporții, alegând un stil care combină pietre de dimensiuni diferite sau împrospătați o piatră tăiată clasic, cu un decor distinctiv. Puteți adăuga culoarea la amestec, de asemenea, prin teaming un diamant și piatră prețioasă .