Interesante

Florile de nuntă – la ce trebuie să fim atenți când le alegem?

iunie 1, 2019 By

Sunt anumite flori clasice de nuntă pe care toată lumea le asociază cu buchetele de mireasă, așa cum sunt trandafirii, eustomele, crinii sau hortensiile. Deși buchetul miresei este cel mai important și cel mai spectaculos, florile de nuntă sunt folosite pentru realizarea a nenumărate alte aranjamente și pentru decorarea multor zone. Prin urmare, florile sunt necesare pentru aranjamentele florale de pe mesele invitaților, pentru decorarea mesei prezidiului, pentru amenajarea unor zone din sala petrecerii, pentru decorarea locului dacă nunta are loc în aer liber, iar dacă respectați tradițiile, atunci nașa trebuie să primească un buchet de flori, la fel și domnișoarele de onoare. Iată doar câte funcții îndeplinesc florile de nuntă. Ca să nu mai spunem că foarte multe cupluri apreciază ideea fantastică de a decora tortul cu flori naturale.

Pentru că florile sunt atât de importante în ziua nunții, trebuie să știți că există și unele avertismente și măsuri de precauție pe care este bine să le respectați. De exemplu, optați întotdeauna pentru flori de sezon pentru a nu plăti serviciul de livrare flori non-sezoniere. Dacă v-ați inspirat din fotografii cu buchete de mireasă și doriți să vă realizați pe cont propriu buchetul de mireasă, trebuie să curățați foarte bine trandafirii de spini. De asemenea, îndepărtați excesul de frunze, petalele uscate și frunzele care par bolnave pentru a nu afecta întregul buchet. Hortensiile și lalelele sunt florile care au cea mai mare nevoie de apă pentru a-și menține prospețimea.

Vă puteți inspira și din modelele de buchete de mireasă puse la dispoziție de o florărie online dacă doriți să realizați un buchet cu flori mai puțin pretențioase. De asemenea, dacă doriți să decorați tortul sau prăjiturile cu flori, alegeți întotdeauna flori comestibile. Nu uitați că unii oaspeți ar putea avea alergii foarte puternice la anumite flori, în special la zambile, așa că va trebui să vă documentați care sunt acele flori care sunt sigure pentru toate persoanele. Unele plante sunt, de asemenea, toxice dacă sunt ingerate, așa cum este leandrul.