Interesante

Firma de succes cu eforturi financiare minime

aprilie 12, 2018 By

Ma bucur de cate ori aud ca un roman experimenteaza prosperitatea fiindca sunt sigura ca cresterea numarului oamenilor imbogatiti in mod cinstit in tara noastra reprezinta garantia succesului.

In acest moment se pot face afaceri cu bani putini si in tara noastra obtinandu-se maximum de eficienta din investitii minime. Iata care sunt ideile pliabile pe diferite tipuri de afaceri:

  • In cele bazate exclusiv pe munca intelectuala, lucrul cu computerul, redactarea de materiale activitatea sa fie desfasurata de la domiciliu de catre fiecare angajat in parte. Iata lista cheltuielilor diminuate in acest caz: inchirierea si intretinerea birourilor incluzandu-se aici toate facturile (apa, electricitate, caldura), cumpararea de laptopuri si mobilier.
  • Ajutor oferit de rude, concretizat in punerea la dispozitie a unui local cu vad comercial, lucratul ca voluntari 2-3 ore pe zi pana afacerea se pune pe picioare
  • Fructificarea tuturor gratuitatilor. Exista banci, cum ar fi Banca Transilvaniei, care pun la dispozitie operatiuni bancare gratuite celor care au firme infiintate recent. Ajutorul merge pana la perioada de un an.
  • Accesarea de fonduri europene menite sa completeze bugetul initial.
  • Exista platforme cu ajutorul carora se poate obtine capital extern consistent
  • Acceleratorul de afaceri care pune la dispozitia antreprenorului aflat la inceput si fonduri, dar si sfaturi pertinente
  • Prietenii buni, care chiar daca nu dispun de bani, te pot ajuta cu idei si mana de lucru gratuita.

Dintre toate ideile posibile de afaceri, eu as alege-o pe cea care imi produce placere infinita: cafenelele din mall in care gasesc cafea racoritoare vara si care sa ma incalzeasca iarna, ceai aromat de sezon, servit ierbinte sau cu cuburi de gheata.

Tocmai de aceea mi s-ar parea o idee grozava sa imi deschid o franciza, adica sa merg pe urmele succesului cafenelei renumite in care nu ma pot abtine sa nu intru.

Un astfel de local isi datoreaza succesul urmatoarelor aspecte:

-Pune la dispozitia clientilor produse premium, proaspete si foarte bune

-Varietatea produselor: ceai, cafea si preparate pe baza de cafea, prajituri si produse de patiserie. Am fost incantata ca asta iarna sa gasesc in meniu mar copt cu zahar si scortisoara servit cu inghetata sau dovleac copt. Vara exista multe tipuri de frappe, in timp ce iarna cafeaua cu scortisoara si aroma de caramel face minuni.

Pentru asta citesc cu atentie articolele de pe internet despre cum sa iti deschizi o franciza .

Mi s-ar parea nedrept sa le fur retetele si ideile de produse, in plus am nevoie de suportul lor pentru a mentine la inaltime cafeneaua mea.