Constructii

Firma de proiectare instalatii – o necesitate urbana

mai 10, 2018 By

Orice afacere din domeniul industrial, office-public, comercial sau rezidential presupune un parteneriat cu o firma proiectare instalatii pentru locatia business-ului. Pentru aceasta categorie de servicii, companiile pot sa va asigure nenumarate necesitati. Proiectele pot fi realizabile nu numai in sectorul constructiilor civile, precum instalatii pentru locuinte unifamiliale, ansambluri rezidentiale, spatii comerciale si amenajari de blocuri, dar si pentru sectorul constructiilor industriale, precum hale, centrale termice, retele termite, fabrici de lactate, statii de pompare, aplicatii in industria de producere a energiei prin cogenerare si multe altele.

Parteneriatele si activitatile desfasurate cu toti au reusit sa se adapteze intotdeauna dupa cerintele afacerii detinute de acestia. Fiecare proiect nou a necesitat o noua maniera de abordare si o utilizare personalizata a tehnicilor. Deseori realizarea solutiilor cu promptitudine la standardele cele mai inalte sunt cheia unei afaceri profitabile. Astfel, am reusit sa atragem clienti importanti si emblematici de pe piata din Romania si sa le demonstram ca pot avea incredere in serviciile pe care le oferim.

Daca doriti sa apelati la o firma proiectare si consultanta instalatii pentru constructii instalatii care sa nu va dezamageasca, noi suntem raspunsul! Cele trei etape prin care fiecare  colaborare trece sunt proiectarea, consultanta si asistenta tehnica. In primul rand, veti avea nevoie de o stabilire a solutiilor si intocmirea unei documentatii tehnice de proiectare pentru fazele solicitate. In aceasta categorie vor intra studiile de prefezabilitate sau fezabilitate, documentatia tehnica de autoritate a constructiilor, proiectul tehnic si detaliile de executie.

Firma de proiectare instalatii va poate acorda consultanta chiar si in cazul unor instalatii existente, prin alegerea unor solutii si sisteme ce vizeaza extinderea sau schimbarea instalatiilor actuale. Va putem ajuta si cu alegerea echipamentelor si materialelor pentru realizarea instalatiei. Expertii pot verifica implementarile solutiei noi aparute pe piata in concordanta cu necesitatile, dorintele si bugetul dumneavoastra. Astfel, va estimam cantitatile si costurile necesare realizarii proiectului.

Pentru mai multe informatii legate de serviciile oferite de firma proiectare instalatii, puteti accesa pagina noastra de web. De asemenea, platforma noastra online va sta la dispozitie 24/24 si puteti afla mai multe despre portofoliul nostru de proiecte, si tarifele aferente pentru afacerea dumneavoastra.