Filme 2012

ianuarie 13, 2012 By

Acest an se anunta unul bun din partea Hollywood-ului, insa ce-i cu mizeriile cinematografice aparute pana in momentul de fata? Un exemplu concret este filmul Skeleton Lake care se vrea a fi un fel de Horror, insa este un film prost, foarte prost. The Girl from the Naked Eye, iar un film slabut din 2012, totusi avem cu ce sa ne laudam, avem un film care este bun si anume The Scorpion King 3: Battle for Redemption.
Majoritatea dintre noi vizionam filme online, sau le descarcam de pe trackere pentru ca stiti si voi, acolo viteza de descarcare este una foarte mare.
O sa va prezint un site cu filme noi 2012 pe care se face update zilnic, asa ca orice film din 2012 care apare pe internet, cu siguranta il gasiti acolo, adica pe HDCiNEMA.RO.
Toti dorim sa vedem filme gratis, insa pentru cat timp o sa mai tina pirateria asta? Deja exista zvonuri cum ca Google si FaceBook s-ar inchide pe data de 23 ianuarie 2012 datorita unui proiect numit SOPA (Stop Online Piracy Act), acest proiect a fost introdus in 26 octombrie 2011 si momentan nu da roade, dar este timp, va dati seama ca nu este usor sa scapi de pirateria din online.
Haideti ca deja am inceput sa fac offtopic, deci mai pe scurt va invit pe HDCiNEMA.RO sa vizionati cateva filme bune din 2012.