blog
Personale

Fight Life Training – Antreneaza-ti corpul pentru performanta

iunie 30, 2016 By

Fight Life Training – Antreneaza-ti corpul pentru performanta

Asa cum motorul unei masini are nevoie de combustibil pentru a functiona, iar in cazul unei  masini scumpe, cu un motor puternic si sofisticat, acel combustibil trebuie sa fie si el de calitate superioara, la fel si organismul unui sportiv se bazeaza pe energie si nutrienti esentiali pentru a functiona in parametrii optimi. Iar solutia optima pentru cei care isi antreneaza corpul in salile de forta o reprezinta formula inovativa a energizantelor pentru sala Fight Life.

Pentru a intelege cum te ajuta produsele Fight Life sa iti impingi corpul spre noi orizonturi de performanta, in special in ceea ce tine de antrenamentul de forta, e important sa constientizezi, in linii generale, mecanismele de crestere si dezvoltare musculara. Foarte pe scurt, antrenamentul cu greutati reprezinta pentru muschii tai un tip de stres – cel mai bun tip de stres posibil. Reactia organismului este de a incerca sa se adapteze. Iar pentru muschi adaptarea la stres se produce initial prin ruperea fibrelor musculare, ca acestea ulterior sa se refaca intr-o formula imbunatatita, adica mai puternice si cu volum mai mare. Energizantele pentru sala intervin in acest proces pe doua cai. In primul rand furnizand energie si in al doilea rand furnizand aminoacizi, caramizile structurale din care efectiv se construiesc fibrele musculare.

Fight Life Training – Antreneaza-ti corpul pentru performanta

Se stie ca antrenamentele de forta sunt o practica sportiva care da rezultate in timp, iar una dintre cheile unui antrenament de succes o reprezinta consecventa. Insa dincolo de dorinta reala a sportivilor de a merge la sala pentru a-si respecta cu strictete programul de antrenamente propus, realitatea este ca de multe ori intervin aspecte aparent marunte care ii pot impiedica sa o faca. Unul dintre acestea este coordonarea antrenamentului propriu-zis cu un regim alimentar adecvat. Spre exemplu, pentru cei care aleg sa mearga la sala dimineata,  e dificil sa isi planifice un mic dejun bogat in nutrientii esentiali pentru organismul lor, ba, mai mult, trebuie sa il consume cu suficient timp inainte de antrenament pentru a nu ajunge la sala cu stomacul ingreunat de mancare. Si in aceasta privinta energizantele pentru sala Fight Life reprezinta o solutie la indemana, prezentand doua avantaje majore. In primul rand te scutesc de a-ti bate capul cu planificarea propriu zisa a mesei pe care ar trebui sa o iei inainte de a merge la sala. In al doilea rand, iar acest detaliu nu este deloc de neglijat, consumul lor nu ingreuneaza deloc stomacul, scutindu-te astfel de a pierde timp pretios asteptand sa iti poti incepe antrenamentul.

 

E important de retinut ca produsele Fight Life nu inlocuiesc o alimentatie variata si sanatoasa pentru intreaga zi. Insa pentru sportivii care doresc sa isi duca performantele la un nou nivel, asigurand organismului lor toate premisele necesare in acest sens, ele reprezinta solutia optima.