blog
Animale

Fericirea catelului tau depinde de tine

septembrie 14, 2016 By

Animalele de companie fac parte din viata noastra si, de multe ori, sunt membri cu acte in regula ai familiei. Iubitoare si jucause, ele iau parte la fiecare moment important din viata celor care ii cresc, iar pentru aceste lucruri merita sa avem grija de ele, sa le ingrijim si sa le acordam intreaga atentie de care au nevoie. Astfel, trebuie sa ne asiguram ca au la dispozitie cea mai buna hrana, ca ii ducem la controale si vaccinuri la medicul veterinar, ca alegem servicii veterinare in Sibiu de inalta calitate, ca suntem cei mai buni prieteni ai lor.

Chiar daca nu constientizam, si animalele au nevoie de o hrana sanatoasa, echilibrata, au nevoie de investigatii si tratamente, mai pe scurt au nevoie de un stapan responsabil. S-ar putea sa credem ca, fiind animale de companie, nu au nevoie de atat de multa atentie cand ne referim la acest aspect al vietii lor, insa trebuie sa ne implicam si sa alegem serviciile veterinare potrivite.

Cainii sunt cei mai buni prieteni ai omului, sunt inteligenti, loiali, prietenosi si o adevarata bucurie. Stapanii de caini sunt cei mai fericiti cand au alaturi de ei un prieten de nadejde. Sincer, niciodata nu am vazut oameni cu caini care sa fie suparati. Dragostea si fericirea cainelui parca se revarsa si asupra lor si le dau o stare de bine. Si cand acest prieten iti ofera atat de multa bucurie, tu de ce nu ai avea grija de el si la cea mai mica problema de sanatate sa il duci la veterinar? De ce nu i-ai oferi cea mai buna hrana, insa toate acestea pe langa a-i oferi si prietenia ta.

Canii sunt animale jucause si active. Acest lucru inseamna ca mereu vor avea nevoie de miscare si activitati. Daca tu esti o persoana sedentara, nu inseamna ca si cainele tau va fi la fel. El are nevoie de miscare, de iesiri in parc. Daca pana acum erai obisnuit ca in timpul tau liber sa stai tolanit pe canapea, acum va trebui sa renunti la acest obicei nesanatos si sa iesi cu cainele tau la plimbare. In cazul in care consideri ca animalutul tau nu are nevoie de plimbare, trebuie sa stii ca te inseli. In scurt timp vei observa ca se ingrasa si ca nu se simte bine. Apoi vei fi nevoit sa cauti cabinete care ofera servicii veterinare in Sibiu ca sa iti trateze cainele. Cel mai bine ar fi sa eviti astfel de situatii, nu?

Tu esti fericit atunci cand cainele tau este fericit. Asadar, ai grija de el si ofera-i tot ce are nevoie pentru o viata sanatoasa si activa. Chiar daca unele detalii referitoare la stilul de viata al unui caine ti se par neimportante, nu incerca sa le ingnori. Mai tarziu, consecintele ar putea fi grave.