Constructii

Felinare de perete antichizate, pentru o lumina de basm

ianuarie 16, 2019 By

Lumina este foarte importanta pentru psihicul nostru, la fel cum este si decorul din incaperea in care stam. De aceea, va prezentam un set de felinare de perete antichizate, care ofera o lumina de basm.

Felinare de perete antichizate pe prispa

Cat de frumoase erau povestile in care bunica ne povestea cum il astepta pe bunicul cu un felinar aprins pe prispa casei? Acum, multumita celor de la magazinul Insignis, poti recrea si tu acea atmosfera de poveste, folosind un felinar antichizat de perete. Acesta iti va lumina drumul noaptea si serile impreuna cu prietenii, dar va avea si un rol decorativ important, dat de frumusetea cu care este slefuit.

Felinarele de perete au inaltimea de 55 de centimetri, fiind comercializate la bucata. Fac parte dintr-o colectie intreaga de obiecte de decor antichizate, astfel incat aveti cu ce sa le asortati.

Felinare de perete antichizate pentru un design deosebit

Aceste felinare de perete se potrivesc si in interiorul locuintelor, dar in special in cel al barurilor si localurilor. Sunt simple de amplasat si dau locului un aspect deosebit. Obiectele de decor antichizate au revenit in forta in trenduri anul acesta, astfel incat vor ramane o perioada la moda.

Achizitioneaza unul sau mai multe felinare de perete la un pret mic de la cei de la Insignis, pentru a crea locuri cu aspect iesit parca din filele unei povesti. Se potrivesc foarte bine in interioarele de lemn si cele de piatra si pot fi amplasate in absolut orice spatiu. Foloseste lumina rosie pentru ele, data de lumanari albe, pentru a obtine un plus de efect.