Interesante

Faina de cea mai buna calitate!

mai 31, 2019 By

Intrebati orice brutar si va va spune ca secretul unei paini pufoase consta in faina folosita. La fel si patiserii va vor spune ca un blat de tort pufos si ferm depinde foarte mult de tipul de faina folosit. Un lucru bine stiut de catre gospodinele din comunitatea Baneasa este ca faina reprezinta cheia pentru a realiza cozonaci gustosi, paini cu crusta crocanta si miez moale sau o tarta exceptionala cu textura ferma.

Gama Baneasa cuprinde mai multe tipuri de faina, fiind suficient de variata pentru a satisface nevoile tuturor celor care apeleaza la produsele Baneasa. Faina este foarte importanta mai ales daca doresti sa iti impresionezi invitatii la cina cu un desert cu blat pufos sau de sarbatori sa pregatesti cozonaci gustosi.

Baneasa a devenit un ajutor de nadejde pentru cei care coc paine si dulciuri. Pe site-ul celor de la Baneasa clientii pot gasi informatii utile despre produsele Baneasa, precum faina de grau alba superioara sau faina speciala pentru cozonac.

Moara Baneasa dispune de echipamente performante de sortare a diverselor tipuri de gris, de granulozitati diferite, avand astfel posibilitatea de a produce diferite tipuri de faina: faina pentru patiserie, faina pentru brutarie, faina pentru cozonac, faina alba superioara, dar si cea mai buna faina pentru paste fainoase.

Pe site-ul www.pastebaneasa.ro cei interesati pot gasi intreaga lor gama de produse, care pe langa faina cuprinde pesmet, malai, gris, paste cu ou, paste fara ou, paste din grau dur si paste integrale din grau dur.

Pentru rezultate extraordinare de fiecare data in bucatarie recomand faina Baneasa si toate celelalte produse de la acest brand. Chiar si cei neexperimentati in bucatarie se vor descurca de minune folosind produsele Baneasa, deoarece site-ul ofera si retete cu indicatii precise pentru a realiza chiar si cele mai complexe retete!