blog
Personale

Exemple de cicluri de steroizi pentru incepatori

mai 3, 2016 By

In cazul in care doresti sa incepi un ciclu de steroizi clasic pentru incepatori, de cele mai multe ori Testosteron Enanthate si Testosteron Cypionate sunt alegerile potrivite. Doar alege unul dintre aceste doua tipuri. Cei mai multi utilizatori vor descoperi faptul ca 250 mg pe saptamana, din fiecare dintre aceste doua tipuri, vor da un randament foarte bun, cu 500 mg pe saptamana oferind performante notabile.
Tineti minte ca aceste tipuri de testosteron nu vor produce rezultate uluitoare in primele saptamani, ci mai degraba pe termen lung. De cele mai multe ori, un curs de 12 saptamani este un bun inceput, urmat de un curs post-ciclu.
Cel mai popular ciclu de steroizi pentru incepatori:
– Saptamana 1-12 Testosteron – Enanthate sau Testosterone – Cypionate: 250mg-500mg pe saptamana
– Saptamana 13-15 nu vei mai lua nimic si vei lasa organismul sa se curete
– Saptamana 16-17 Nolvadex 40mg pe zi
– Saptamana 18-19 Nolvadex 20mg pe zi
Optiunile standard:
Binenteles ca unii vor dori intotdeauna mai mult, iar in timp ce va sfatuim sa ramaneti doar la testosteron, exista si alte adaugiri ce pot fi facute in conditii de siguranta. Una dintre aceste optiuni este sa combinati Dianabol cu testosteron in primele 4-6 saptamana din ciclu. O alta optiune consta in adaugarea de Winstrol in ultimele 6 saptamani ale ciclului, in functie de scopurile pe care le urmaresti. Nu este recomandat sa le adaugi pe ambele deoarece ambele tipuri sunt foarte toxice pentru ficat si pot crea prea mult stres nejustificat pentru acesta. Exemplele pot arata in felul urmator:
Ciclu Danabol:
– Saptamana 1-6 Dianabol 20mg-30mg pe zi
– Saptamana 1-12 Testosteron Enanthate sau Tetosteron Cypionate: 250mg-500mg pe saptamana.
– Saptamana 13-15 nu vei lua nimic si vei lasa organismul sa se curete
– Saptamana 16-17 Nolvadex 40mg pe zi
– Saptamana 18-19 Nolvadex 20mg pe zi.
Multi incepatori se feresc de ace si tocmai de aceea doresc sa inceapa cu steroizi pastile si nu cu steroizi anabolizanti injectabili. Ca incepator, un ciclu cu Danabol (Naposim) poate fi destul de accesibil, insa mai indicat ar fi sa urmam un ciclu cu Oxandrolon ca incepator. Dar multi evita ciclul cu Oxandrolon fiindca acest steroid este foarte scump. Insa pretul ridicat este justificat datorita calitatii sale.
Sunt multe variante de cicluri de steroizi pentru incepatori, insa fiecare isi alege ciclul in functie de buget.