blog
Personale

Excursie la Brasov…

ianuarie 12, 2012 By

M-am decis ca impreuna cu prietenii mei sa plecam intr-o excursie undeva intr-un oras la munte. Ne-am sfatuit noi si am ajuns la un singur rezultat acesta fiind Brasovul, deoarece are cele mai multe obiective turistice si ai ce vizita in zona Brasov. Nu de mult am fost intr-o excursie tot in zona Brasov dar nu am stat mult asa ca m-am decis sa mergem mai mult acum.

Inainte sa plecam trebuie sa ne si informam de cazare pensiuni pentru ca suntem mai multi prieteni. Am intrat pe internet am gasit un site foarte folositor si eficient pe care am gasit si unde sa ne cazam daca mergem la Predeal. In zona Brasov mai precis in orasul Brasov putem vizita piata centrala una din cele mai frumoase piete sau Biserica Neagra una din cele mai vechi biserici catolice din Romania. Dar stati asa daca mergem in Brasov am putea sa ne cazam acolo pentru ca tarifele sunt ceva mai mici si mai economisim si noi niste bani. Tot pe internet am gasit si cazare Brasov ieftina asa ca am stabilit cu prietenii sa ne cazam in Brasov pentru ca in timpul zilei sa vizitam si noaptea sa avem unde sa punem capul pe o perna.

Am stabilit ca sa mergem la Brasov deoarece este cea mai vizitata zona turistica din tara se invecineaza cu 8 judete si are cel mai frumos peisaj montan din tara. Carpatii, Muntii Fagaras,Ciucas sau Bucegi sunt cele mai frumoase privelisti si cel mai curat aer. Aerul de munte ne ajuta sa respiram ceva mai bine si este bun pentru sanatatea noastra.

Am stabilit si o lista cu zonele unde dorim sa mergem acestea fiind:

– Castelul Bran

– Poiana Brasov pentru a ne da putin cu sania

– Muntii Fagaras

– Biserica Neagra

– Piatra Sfantul

– Cetatea de la Rasnov

Acestea sunt doar cateva din locurile care le-am stabilit cu prietenii sa le vizitam dar sunt foarte multe inafara de acestea si speram sa le vizitam pe toate si daca e nevoie sa ne cazam undeva la Predeal avem optiunea cu cazare Predeal.
Cateva din aceste informatii le-am gasit pe forum turism si mi-a fost de mare ajutor.