Diverse

Eşti last-minute sau early-booking? Revelioanele cele mai hot se rezervă pe 35 de grade Celsius

august 19, 2019 By

Trecerea dintre ani nu este doar despre analize retrospective şi dorinţe pentru viitor, ci şi despre sărbătorirea unor noi începuturi. Şi cum altfel să celebrezi venirea unui An Nou dacă nu cu o petrecere de pomină, într-un loc special, o destinaţie exotică, plină de șarm. Agenția de turism Christian Tour are o gama variată de oferte pentru revelion.

Ieşi din tiparele petrecerilor la cabană sau din confortul casei şi vei descoperi adevărata relaxare, la umbra palmierilor, pe un şezlong, cu o apă de cocos drept mijloc de răcorire.

Revelionul în Dubai

Într-un oraş ce se remarcă prin grandoare şi ambiţii futuristice, combinate cu o moştenire orientalo-musulmană, nu ai cum să nu petreci momente speciale la trecerea dintre ani. Dubai Miracle Garden te așteaptă să faci o plimbare prin cea mai mare grădină cu flori din lume. Admiră ceea ce a fost numit inițial cea de-a opta minune a lumi, Palm Jumeirah, arhipelagul construit în mod artificial. Poate reușești să te cazezi măcar pentru o noapte la Burj al Arab, hotelul de “7 stele”, ale cărui camere nu pot fi comparate cu nimic din lume. Cea mai înaltă și spectaculoasă clădire, Burj Khalifa, considerat zgârie-norul reprezentativ al zonei, transformă și el Dubaiul în locul pe care trebuie să-l bifezi măcar o dată în viață. Să nu mai vorbim de plaje, acele întinderi de nisip în care relaxarea și distracția sunt la ele acasă.

De Revelion, Dubaiul va fi o explozie de lumini, artificii și voie bună, iar ofertele Christian Tour vin în întâmpinarea tuturor planurilor tale de călătorie. Pentru cei cărora le-ar plăcea să admire frumusețea Dubaiului din largul mării există și o croazieră pe un vas de lux, care să te poarte prin apele cristaline ale Mării Arabiei către plaje exclusiviste și atracții ale zonei, culminând cu mall-urile din care poți cumpăra cele mai frumoase amintiri și suveniruri.

Revelionul în Zanzibar

Resorturi de lux, cu piscine infinite și palmieri la a căror umbră să te ferești de soarele arzător și multă relaxare – asta te întâmpină dacă alegi să petreci un Revelion fierbinte în Zanzibar. Desigur, există și câteva activități de care te poți bucura în pauzele de leneveală pe șezlong, căci istoria locului lasă la vedere câteva atracții și monumente arheologice din vremurile când comercianții din Oman se stabileau aici, acum 20.000 de ani. Admiră caracterul multicultural al zonei într-o vizită la Palatului Minunilor, clădire reprezentativă a zonei și apoi pornește într-o aventură nautică, cu barca cu vâsle – dhow pentru o experiență plină de adrenalină.

Revelionul în Zanzibar vine cu oferte speciale și multă muzică. Barurile din zonă, dintre care unul care poartă numele celebrului Freddy Mercury, te întâmpină cu muzică bună, atmosferă prietenoasă și băuturi excelente, care să te energizeze pe ringul de dans toată noaptea. Să înceapă petrecerea!

Revelionul în Tokyo  

Țara Soarelui Răsare este poate una dintre cele mai spectaculoase destinații ale lumii, căci cultura japoneză și atracțiile zonei te vor lăsa mut de uimire cu fiecare pas. De la temple budiste, Asakusa Kannon – cel mai vechi din Tokyo, la fotografii memorabile din Piața Palatului Imperial și până la înălțimea munților admirată din telecabină în Parcul Național Fuji-Hakone-Izu, parcurgerea unui circuit în perioada Revelionului se va încheia într-un mod inedit. Japonezii se îndreaptă către temple la trecerea dintre ani, se roagă, admiră artificiile și fac ritualuri pentru sănătate și noroc în anul ce urmează.

Atracții turistice sunt la tot pasul, de aceea vei avea parte de zile pline, însă nu fără relaxare. Centrele SPA cu ape termale sunt o metodă de a te destinde și a-ți încărca bateriile pentru noi aventuri și vizite spectaculoase.

Revelionul în Rio de Janeiro 

Ce ar fi să petreci în pași de samba, cu un pahar de caipirinha în mână la trecerea dintre ani? Ar însemna că ai ales drept destinație de distracție Rio de Janeiro, orașul emblematic al Braziliei. Raze de soare, plaje întinse, muzică bună și rețeta pentru un 2020 energic este completă.

Dacă tot te afli în zonă, nu rata și câteva dintre atracțiile locului. Descoperă impresionanta statuie a lui IIsus, ce tronează pe muntele de granit Corcovado și veghează întregul oraș. Admiră de sus Cidade Maravilhosa (Orașul Minunat), după o excursie cu telecabina până în vârful faimosului Sugarloaf. Curcubee feerice și păsări exotice ți se dezvăluie într-o călătorie la Cascadele Iguazu, pe teritoriu argentinian. Parcurile naționale din zonă sunt un bun motiv să îți iei cu tine aparatul foto, căci vei putea surprinde frumusețea naturală, exotică a peisajelor.

Revelionul în SUA

Trăiește visul american chiar la cumpăna dintre ani, descoperind Statele Unite ale Americii de la Est la Vest. Pornește la pas pe străzile din New York și respiră aerul orașului în timp ce savurezi o felie de pizza sau un hot dog de la vânzătorii stradali. Admiră Manhattan-ul și pornește într-o excursie cu feribotul spre Statuia Libertății, pentru ca apoi să descoperi Turnurile Gemene și Wall Street-ul fascinant. Magnificul oraș se dezvăluie la o plimbare cu autocarul pe Broadway-ul strălucitor, plimbă-te pe aleile din Central Park și cuprinde cu privirea Empire State Building. Simte-te asemeni unui personaj de film în gara Grand Central Station și păstrează amintirea reclamelor luminoase din Times Square într-o fotografie în intersecția lumii.  Admiră peisajul urban din Brooklyn, numai după ce parcurgi vestitul pod.

Oferta către America nu poate rata Las Vegas-ul și distracția, răsfățul ori relaxarea de la Venice Beach. Viața simplă se desfășoară pe plajele întinse și falezele umbrite de palmieri, în timp ce tu savurezi o vată de zahăr. Orașul îngerilor este un amalgam de peisaje naturale, clădiri istorice și bulevarde ce găzduiesc magazine, săli de spectacol sau cazinouri. Le poți admira cu ochii tăi, retrăind scene din filme celebre.

Pentru a încheia în același mod viu un circuit fascinant, San Francisco te îndeamnă să renunți la inhibiții, să te simți liber și plin de viață, poate chiar puțin copil, vizitând fabrica de ciocolată Dandelion Chocolate.

De la orașe ale viitorului, la tradiții ce dăinuie de secole ori de la relaxare și palmieri cu cocktail-uri exotice, la descoperirea tărâmurilor mult visate ale Americii, Revelionul poate deveni un pretext să descoperi lumea și să te întorci acasă cu un bagaj de experiențe frumoase și momente memorabile. Și mai cu seamă să te distrezi pe cinste. La mulți ani, 2020!