Interesante

Energia solara, sursa inepuizabila de electricitate

ianuarie 16, 2018 By

Evident ca in contextul in care caderile de electricitate au loc tot mai des si ne afecteaza confortul , ne straduim sa gasim surse alternative, sigure si inepuizabile de energie. De pilda energia eoliana este conditionata de prezenta vantului, iar electricitatea produsa de apa este afectata in perioadele de seceta. Numai soarele este neobosit si reprezinta solutia viitorului pentru a asigura consumul redus  si de intensitate mica al echipamentelor simple, din gospodarie sau al aparatelor complexe din industrie. Daca in povestea  sa Creanga si-a imaginat omul carand soarele in casa cea fara ferestre cu oborocul, in prezent el este obligat sa produca energie electrica pentru asezarile mai mici sau mai mari cu campul de panouri solare.

Da, electricitatea ”se cultiva la soare, pe acoperis” si recolta poate fi mai mare sau mai mica, adica incalzeste apa de la baie sau pentru masina de spalat, asigura functionarea cafetierei, a cuptorului de paine si a plitei electrice, neaparat a frigiderului in timpul verii.  Dar daca gospodinele conserva recoltele, ce ati zice sa stocam energia solara in acumulatori  de tip off-grid pe care sa le racordam la reteaua de alimentare, astfel ca factura sa fie mult mai mica si sa nu renuntam in totalitate la energia furnizorului, ci doar sa o completam sau suplinim la nevoie?

In mod cert ca investitia in energie reprezinta o alegere buna si o dovada a spiritului gospodaresc, asa ca de dragul viitorului confortului familie noastre sa comandam acum din magazinul magazinul online E-ACUMULATORI.ro. un sistem fotovoltaic sau un panou solar bun, si sa initiem aplicatii solare fotovoltaice la domiciliu fiindca este pacat sa lasam sa se iroseasca energia solara si sa mai citim la lumina lanternei sau lumanarii cand ni se a curentul!

Aceasta sursa de energie electrica alternativa, ieftina si prietenoasa cu mediul tinde sa se generalizeze in inreaga lume, iar noi, romanii, nu ne permitem sa ramanem in urma. Este timpul sa ne familiarizam cu aceste oferte si  intreprindem totul ca ele sa devina functionale cat mai curand!