blog
Personale

Elemente ajutatoare intr-o prezentare

octombrie 7, 2016 By

Fie ca organizezi un simpozion, un eveniment de bussiness sau pur si simplu o sedinta cu angajatii tai, produsele promotionale sunt necesare pentru a crea o imagine cat mai buna a companiei tale. Fie ca alegi pixuri, agende, brelocuri, mape, notesuri, absolute orice material promotional este potrivit dar, un produs este cel mai potrivit: mapa de prezentare.

Atunci cand mergi undeva, in loc de un fluturas poti lasa o mapa de prezentare care este mult mai frumoasa si cu siguranta mult mai organizata si contine informatiile relevante care trebuiesc.

Mapele de prezentare au fost intotdeauna o unealta de marketing profesionala si de actualitate. Designul unic, culorile, multitudinea de informatii pe care le puneti in ea sunt cateva dintre caracteristicile care fac ca o simpla mapa de prezentare sa fie de fapt, una speciala si profesionala. O astfel de mapa este recomandata pentru a purta o discutie cu clientii, pentru a avea intalniri cu angajatii, pentru a participa la targuri, expozitii sau conferinte.

Cum este organizata mapa de prezentare si ce design putem alege?

O astfel de mapa este imprimata la exterior dar si la interior. Are in interior buzunare aplicate pentru materialele informative precum texte, foto, grafice dar si pentru cartile de vizita. Este realizata dintr-un material de calitate, cu o textura fina si foarte bine compartimentata. Desi, multe companii nu aleg ca si instrument de business o mapa de prezentare, aceasta mapa este foarte utila si potrivita indiferent de profilul companiei.

5 avantaje ale utilizarii mapei de prezentare

Mapa de prezentare este o unealta buna de marketing, de imagine si de comunicare. Desi pare a fi costisitor, toata investitia facuta pentru a achizitiona o astfel de mapa este amortizata in timp si se va dovedi a fi foarte utila. Iata 5 avantaje ale utilizarii mapei de prezentare:

  • Este foarte practica. In ea poti atasa flyere dar si carte te vizita sau coli de hartie cu informatia care doresti sa ramana la destinatar. Este usor de carat si de depozitat in birou.

  • Este un mod de brand-uire. O astfel de mapa va da un plus companiei tale si ajuta la crearea brandului. Cu cat este mai buna calitativ si mai frumos creata, cu atat compania ta va avea o imagine mai buna.

  • Sunt mereu de actualitate in materialele de marketing si de prezentare

  • Sunt de calitate si se pot realiza rapid. Daca ramaneti fara, in cateva zile puteti avea cate doriti

  • Nu consta mult si sunt foarte utile.

Astfel de mape sunt utile pentru compania dumneavoastra si sunt un mod pozitiv de a lasa oamenilor ceva ce va reprezinta.