Interesante

Drumul repatrierii catre Romania este usor cand se actioneaza in echipa

februarie 20, 2019 By

Cand iti este tare dor de casa sau esti epuizat, iti doresti sa ajungi cat mai repede printre ai tai, in camera ta, in patul tau si dupa ce i-ai imbratisat pe cei dragi sa dormi. Intr-o astfel de stare, drumul parca nu se mai termina.

Of, dar si cei care au decedat isi doresc sa revina acasa! Si lor le-a fost dor pana in clipa in care au inchis ochii pentru totdeauna de tara, de casa, de parinti, de frati si de surori.

Pentru ei si pentru apartinatori exista servicii de repatriere Romania de calitate premium oferite de Transport-decedati.ro, firma cu experienta si cu echipe puternice de specialisti care fac drumul intoarcerii finale mult mai usor si linistit.

O echipa puternica se caracterizeaza prin urmatoarele:

-toti cei care fac parte din ea cunosc legislatia repatrierii internationale si fac totul ca la carte.

-in cadrul echipei, sarcinile se impart judicios, astfel incat totul sa fie facut la timp si perfect ca transportul sa se desfasoare conform planificarii. Cineva se ocupa de intocmirea dosarului de repatriere colaborand cu autoritatile din tara in care a avut loc decesul, alti componenti ai echipei de pregatirea trupului neinsufletit si de asezarea in sicriu, respectiv manipularea, soferii de transportul funerar si de aceea drumul repatrierii este mult mai usor.

-tine legatura permanent cu familia din Romania care asteapta si are mereu cuvinte de imbarbatare pentru cei care se confrunta cu marea pierdere.

Nimic nu este usor si toate se fac cu multa munca si alergatura: de la pasaportul funerar, care permite transportul, pana la dovada de imbalsamare corecta. Trecand la pregatirea decedatului pentru calatoria catre tara, la fel sunt multe de facut: toaletarea, imbalsamarea, imbracarea, aranjare faciala, la cerere celor apropiati si asezarea in cele doua sicrie obligatorii conform normelor: mai intai in sicriul din zinc, apoi in cel de esenta lemnoasa.

Firma prezentata mai sus  ofera servicii foarte bune la preturi accesibile, in pret fiind incluse si cele doua sicrie, lenjeria si accesoriile pentru ele.

Nu uitati cat de dor le este celor plecati de tara lor frumoasa si faceti tot ce este omeneste posibil sa ii readuceti in Romania! Pretul repatrierii incepe de la 999 de euro.