Interesante

De unde cumparam lenjerie de calitate

ianuarie 19, 2018 By

La fel ca si salteaua de pat o lenjerie de pat este importanta pentru a avea un somn linistit, iar daca ne dorim sa pastram lenjeriile de pat pentru mult mai mult timp trebuie sa tinem cont de cateva sfaturi utile.

In primul rand o lenjerie de pat trebuie spalata cu mare grija, iar temperatura ideala spalarii unei lenjerii de pat bumbac este una cat mai mica, iar programul la care o spalam se recomanda a fi unul la fel de mic, pentru rufe delicate.

Este important sa respectam totodata reguliile de spalare de pe instructiunile lenjeriei si totodata sa utilizam un balsam de rufe delicate.

Un alt sfat util este ca dupa spalare sa intindem bine lenjeria de pat pentru a se usca bine si totodata fiind instinsa aceasta nu va forma cute.

Daca beneficiati de spatiu suficient indicat este ca aceasta sa fie intinsa bine, sa nu fie indoita, lenjeria de pat uscandu-se astfel foarte bine.

Pentru cei care se intrebau daca este bine sau nu sa calcam o lenjerie de pat, raspunsul este da, bineinteles ca se va calca lenjeria de pat, insa la temperaturi joase.

Indicat este ca temperatura fierului de calcat sa nu treaca de 150 de grade, in felul acesta veti avea o lenjerie de pat calcata dar ii veti asigura totoodata lenjeriei o viata cat mai lunga.

Un alt sfat util ca sa ingrijim corect o lenjerie de pat pentru a beneficia de ea cat mai mult timp este sa nu o intindem la maxim atunci cand o punem pe pat, deoarece fibrele din care este confectionata nefiind elastice se pot rupe.

Avand grija corect de lenjeria de pat nu numai ca ii veti prelungi viata, insa va veti oferi si un somn linistitor, totodata putem investi si in lenjerii de pat de lux, care sunt intr-adevar mai scumpe insa investitia in ele se merita cu siguranta datorita confortului si luxuui pe care il ofera.