Diverse

Distractie maxima cu noile cabine foto

noiembrie 29, 2018 By

Distractie maxima cu noile cabine foto

Oamenii adora sa se simta bine, sa se distreze alaturi de prieteni la tot felul de evenimente. Cele mai dragi sunt fara doar si poate nuntile, mai ales atunci cand protagonistii sunt prieteni care au decis sa isi uneasca destinele in fata lui Dumnezeu.

Dupa emotionantul moment din biserica, acolo unde mirii isi jura credinta si iubire vesnica, urmeaza petrecerea mult asteptata de catre toti invitatii. Acesta este momentul ideal pentru ca toti cei prezenti sa se distreze, sa danseze si sa petreaca o seara de neuitat.

Pentru ca atmosfera sa se ridice la nivelul asteptarilor, totul trebuie sa fie atent selectat. De la formatie si pana la cabina foto, mirii trebuie sa se implice pentru ca rezultatul sa fie unul cu adevarat impresionant. Moda inchirierii unui selfie station a prins foarte bine in ultimii ani datorita faptului ca invitatii pot pleca acasa cu o amintire nepretuita.

Pozele realizate pot fi imprimate instant in 3-4-5 exemplare in functie de preferinte. Pentru ca imaginea imortalizata sa fie cat mai haioasa, invitatii au la dispozitie o gama variata de accesorii pe care le pot utiliza dupa bunul plac. Mastile, palariile sau mesajele amuzante sunt printre cele mai des utilizate atat de catre doamne si domnisoare, dar si de catre domnii prezenti.

Clientii pot alege perioada in care echipa de la cabina foto sa fie prezenta la eveniment. In general, se mizeaza pe 2-4 ore, insa cei care vor sa inchirieze mai mult de 4 ore intregul echipament, se vor oferi niste discounturi semnificative. Pentru un calcul aproximativ, inchirierea a 2 ore se taxeaza cu 100 euro, un cost relative decent avand in vedere calitatea fotografiilor realizate.

Invitatii vor aprecia cu siguranta prezenta unui photo booth, acesta fiind de altfel primul loc unde oamenii se opresc. Chiar si gustosul candy bar este uitat pentru cateva ore, iar intreaga distactie se muta in fata obiectivului camerei foto.

Etichete: