blog
Personale

Dinti frumosi cu o ingrjire corespunzatoare

iulie 23, 2016 By

Sanatatea dintilor este unul din cele mai importante aspecte cand vine vorba de o dantura perfecta si bine ingrijita. Pe langa faptul ca tu ca persoana trebuie sa stii cum sa te ingrijiesti, mai trebuie sa cauti si o clinica stomatologica in Brasov sau oricare alt oras, unde sa primesti tratamentele de care ai nevoie pentru a avea grija de dintii tai.

De cand ma stiu am avut probleme cu dintii si doar eu stiu cat de multe programari la medicul stomatolog mi-am facut, cate momente de stres am petrecut in sala de asteptare, cate momente de frica si cate transpiratii m-au trecut pe scaunul dentistului. Chiar daca mi-a fost si inca imi mai este teama, programarile la medicul dentist sunt un lucru pe care nu il aman. Stiu ca o problema nerezolvata la timp va atrage dupa sine mai multe probleme, mai multe interventii, mai multe vizite la clinica stomatologica, mai multi bani cheltuiti pe diferite tratamente, mai multe momente de frica si panica.

Cea mai inteligenta miscare e sa te duci la un control o data la 6 luni, iar daca se intampla sa observi o carie sau ca o plomba a cazut, este mai mult decat necesar ca in momentul urmator sa pui mana pe telefon si sa faci o programare. Problemele dintilor amanate la nesfarsit, din cauza diferitelor motive, pot duce la probleme destul de grave si cel mai rau, la pierderea dintelui. Nu cred ca cineva isi doreste sa treaca pragul unei clinici stomatologice in Brasov si sa i se spuna ca doar dupa mai multe interventii, problema se va rezolva. Chiar daca medicina dentara a venit in ajutorul nostru si clinicile stomatologice au cei mai buni specialisti, chair daca putem inlocui un dinte lipsa cu un implant, chiar daca exista metode de tratare a diferitelor probleme si cele mai bune tehnici cand vine vorba de aparate dentare, nimic nu se compara cu un dinte sanatos.

Pentru a evita diferitele complicatii ce ne pot face surprize neplacute, cred ca in primul rand ar trebui sa constietizam ce inseamna o igiena orala completa si corespunzatore. Trebuie sa stim ca un simplu periaj in graba nu este suficient, ci ritualul trebuie completat cu folosirea atei dentare si a apei de gura. Apoi, la cea mai mica problema legata de dinti trebuie sa ne prezentam la o clinica stomatologica astfel incat sa o rezolvam cat timp este la inceput. Respectand aceste sfaturi simple si usor de urmat, vom reusi sa avem dinti sanatosi si frumosi si sa reducem numarul vizitelor la o clinica stomatologica.