Diete de slabit pentru fetele din Romania

octombrie 24, 2011 By

Una din preocuparile importante ale fetelor in ziua de astazi este silueta. In cele mai multe cazul se ajunge la o tratare nu prea bine vazuta de catre medici. Tinerele se infometeaza doar pentru a scapa de acele kilograme in plus. Nu este indicat sa faceti acest lucru deoarece atunci cand tineti un regim sau o dieta de slabire rapida aveti mare sanse sa va imbolnaviti in cazul in care nu mancati sanatos.

Asa cum majoritatea doctorilor ne indruma sa avem mare grija de ceea ce mancam, cred ca mai important este atunci cand sunteti interesati de o dieta de slabit este sa urmariti alimentele ce trebuiesc consumate in aceasta perioada.

Iata cateva diete de slabit de care voi, alaturi de prietenele voastre ar trebui sa tineti cont. Daca ati incercat tot felul de diete si nici una nu a dat roade va recomandam cu incredere dieta Dukan . Aceasta dieta este una foarte apreciata in intreaga Europa si nu numai. Aceasta a fost creata de un cunoscut nutritionist si incet incet a devenit tot mai folosita.

Va sfatuim sa consultati de fiecare data un specialist in domeniu, mai precis un nutritionist atunci cand doriti sa scapati de cateva kilograme. Acesta va poate indruma spre o alegere cat mai bine facuta, ce nu va pune in pericol sanatatea.