blog
Personale

Despre Servicii Funerare!

noiembrie 20, 2011 By

Cu totii stim ce sunt acele servicii funerare si cu ce se ocupa ele.Este foarte trist ca in fiecare familia sa moara cineva dar asta ne este sortit tuturor.Saptamana acesta am intrat din intamplare pe site-ul unei firme de servicii funerare.Acolo am vazut cu ce se ocupa acestia (adica tot in amanunt de la pomeni pana la transportul decedatului).

Ce poti vedea pe acest site al firmei de pompe funebre?

– Pe acest site vedeti preuturile unui sicriu anume din ce lemn este facut acel sicriu si cateva informatii utile despre sicriu si ce include acesta.Daca v-ar interesa preturile unui scriu pentru o persoana care a decedat din familia dumneavoastra preturile variaza intre 300 si 700 lei.

– Tot pe aici puteti citi si puteti vedea preturile unor aranjamente florare.Preturile sunt cuprinse intre 70 si 200 Lei ieftin la serviciile pe care le ofera aceasta firma.

– Transportul funerar este de cea mai buna calitate pentru ca puteti alege dintr-o gama variata de autotorisme cu care sa fie condus decedatul pe ultimul drum.

– Ramanem pe acelasi site si descoperim ca aceasta firma vinde si accesorii pentru sicriu (suruburi,manare) si alimente pentru inmormantare (coliva,sticla vin,colaci)