Interesante

Despre extensiile de gene

decembrie 4, 2019 By

Genela false pentru volum  se referă la o tehnică modernă unică, în care tehnicienii aplică câte 2-6 extensii de gene de mătase fiecărui fir natural. Rezultatul final este o scobire intensă a volumului pufos pe fața clientului. Genele de volum rusesc durează perioade mai lungi și pot ajuta o persoană cu genele rare să obțină un volum considerabil al genelor. În ciuda volumului și densității acestor genuri, acestea nu vă strică genele naturale din cauza naturii lor ușoare. Acest motiv explică de ce sunt genele de mireasă populare în toata lumea. Dacă dorința ta este distanțarea umpluturii, atunci ia în considerare folosirea genelor rusești. Cu toate acestea, la fel ca orice altă tehnică, aplicarea acestor genele necesită aportul unui tehnician instruit și cu experiență. Nu trebuie să-ți dorești să-ți cheltui banii câștigați cu greu doar pentru a ieși în evidență. Profesioniștii instruiți cunosc greutatea și distanțarea recomandată a genelor pentru a le face să pară naturale și uimitoare. Daca nu aveti posibilitate financiara sau daca nu rezistati sa stati la cosmetica timp de doua ore, va recomandam genele magnetice Ardell care sunt o noutate a momentului.

Lucruri de luat în considerare înainte de a  opta pentru gene fir cu fir

Multe persoane confundă genele de volum cu genele tip smoc. Există o mare diferență între cele două. În timp ce genele tip smoc vă deteriorează genele naturale, extensiile de gene ale volumului rusesc reprezintă jumătate din greutatea genelor dvs. naturale și, prin urmare, sigur de aplicat. Cu volumul rusesc, aplică multe gene pe o singură geana, izolând fiecare geană la un moment dat. Luați în considerare dacă doriți extensii 2D sau 3D. (În cazul în care extensiile de geană 2D se referă la aplicarea a două extensii pe o geana naturală și extensiile de geană 3D înseamnă aplicarea extensiilor 3D pe o singură geana naturală)

Ar trebui să știți, de asemenea, durata de viață preconizată a genelor înainte de a le cumpăra. Genele rusești durează peste patru săptămâni. Durata depinde de stilul de aplicare și de modul în care ai grijă de genele tale.