Interesante

De unde putem achizitioa instrumente de masurare a presiunii de calitate?

septembrie 27, 2018 By

Bartrom este o firma romaneasca, furnizor ce ofera solutii tehnice complete de automatizari industriale, fiind producator si importator dar si distribuitor de produse pentru aer comprimat si controlul fluidelor.

Daca esti in cautarea unui furnizor serios pentru firma ta, Bartrom iti sta la dispozitie, avand o gama foarte larga si diversificata de astfel de echipamente care se pliaza pe nevoile tale.

De curand acestia au lansat noul lor site, magazin online fiind singurul producator din Romania de instrumente pentru pneumatica si control fluite care are si un portal online pentru preluarea comenzilor si de vanzare.

Unul dintre instrumentele comercializate de acestia este manometrul. Un manometru, este un instrument folosit pentru masurarea presiunilor absolute sau a suprapresiunilor fizice, iar acesta tine de mecanica fluidelor.

Dupa caz aceste manometre sunt de mai multe feluri in functie de anumite criterii. In funtie de tipul de presiune, exista manometre cu masurare directa si manometre cu masurare indirecta. Diferenta dintre directa si indirecta consta in masurarea pe unitate de suprafata in cazul masurarii directe si prin folosirea efectelor secundare ale presiunii in cazul masurarii indirecte.

Alta diferenta intre manometre este ca acestea pot avea un singur brat deschis sau ambele brate deschise. Cel cu un singur brat deschis masoara presiunea din zona cu aer rarefiat iar cel cu doua brate deschise, masoara presiunea pana la o atmosfera. Exista si manometre clasice, cele cu ac, acestea aplicandu-se la furtun iar mai apoi conectandu-se la un aparat care masoara presiunea.

Pe site-I celor de la Bartrom vei putea gasi astfel de instrumente, avand la dispozitie o gama foarte variata la preturi extrem de accesibile. Fie ca este vorba de manometre standard sau accesorii pentru acestea, diversitatea produselor este bogata, acestea viind livrate rapid impreuna cu garantia calitatii produsului.